Nu trebuie sa-mi dati amanunte. Vorbim la modul general de informatii.
1. Eu nu pot sa pricep cum poate o as. prop. sa piarda un proces cu un proprietar rau platnic. Ori evidentele nu au fost bune, ori as. prop. a intentat procesul prea tarziu, pentru ca faptele sun fapte 100% verificabile. in orce caz, vina apartine celor din conducere, care cu tot respectul, li se poate imputa aceste sume.
2. Sumele despre care vorbiti sunt enorme, dar asta este altceva, nu este prost cel care cere, prost este cel care da. Incercati sa verificati, daca puteti, modul cum au fost angajat acel/acei avocati.
Pe la noi se "poarta" sume mult mai mici si nu vreau sa le stic piata la bucuresteni - in jur de 300-400-500 lei de dosar.
3. Ca aceasta suma a fost luata din alta parte, asta este, dar cum v-am spus, fiind obligatia de plata a asociatiei, aceasta a fost pusa pe listele de plata si trebuie achitata de catre proprietari. banuiesc ca toate aceste lucruri s-au discutat in com. ex. si verificate de comisia de cenzori.
Deci prin completarea sumei luate din Fd. de reparatii, as. prop. poate, cu aprobarea AG sa dispuna de acea suma si sa-si modernizeze proprietatea comuna, asa cum ziceti - pubele, camere de supraveghiere, etc.
Nu va mai bateti capul ca trebuie sa raportati sumele respectivwe ca venituri la care baietii de la ANAF abia asteapta sa va calculeze impozit... Acestia viseaza cai verzi pe pereti pentru ca onor guvernantii le-a dat sarcina sa adune cat mai multe sume la buget.
Vorbim la modul general cand este cazul .
1. Pentru ca au dat dovada de incompetenta si merg in continuare pe acest drum , nu trebuie sa i lasam , sa le dam voie , am propus in adunarea generala de acum o saptamana unde m au luat la misto , imputarea acelei sume celor vinovati si mai mult am inaintat si o petitie catre comisia de cenzori sa investigheze cine sunt vinovatii ( de parca nu se stiu ) .
2. Respectiva suma s a dat in urma " negocierilor " dintre presedinte si avocat !
3. Nu sunt de acord cu Dumneavoastra " ca aceasta suma a fost luata din alta parte , asta este " , atata timp cat legea spune clar unde se vor cheltui acesti bani , altfel azi asa , maine asa si nu stim pe ce se cheltiue banii gasind numeroase motive .
Asa cum am spus cu respectiva suma se facea multe in asociatie , nu cum se procedeaza acum sa cotizam pentru camere de luat vederi , pubele , zugravit etc .
Eu nu imi bat capul cu nimeni , cine greseste , plateste asa cum si prostia se plateste !
Pai daca ii lasam in continuare sa greseasca cum au facut cu salariile de a ajuns fondul salarial de aproximativ 9200 lei unde mie ca apartament de 3 camere imi revine suma de 60 lei si peste cateva luni iar vor creste salariile , cam unde vom ajunge ? aici de ce nu au gresit ?
O zi buna va doresc