avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dubioasa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dubioasa

Lucrez de 3 ani de zile intr-o unitate pe post de C.J., insa in ultimele luni unitatea a angajat inca 2 persoane pe post de C.J. cit si alte functii, iar acum mi se aduce la cunostinta ca postum meu va fii desfintat din cauza situatiei economice slabe, fara sa se tine cont ca este singurul post din cadrul biroului, fara sa se tina cont ca sunt unic intretinator de familie. In urma cu 2 saptamini chiar unitatea a angajat un inginer.
Ce sanse am in justitie daca merg?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:17, 16 Septembrie 2009
Aveti idee, concedierile pe care urmeaza sa le faca angajatorul sunt concedieri colective?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții loc de munca - desființare oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns : - în ce condiții se poate desființa un post unic de la o instituție publica ? -doar în baza ... (vezi toată discuția)
In situatia concedierii din motivul desfintarii postului am dreptul ... Georgianazzz Georgianazzz In situatia concedierii din motivul desfintarii postului am dreptul si la un salariu compensatoriu? (vezi toată discuția)
Cum poti practica meseria de jurist in particular laura_olinec laura_olinec Cum poti practica meseria de jurist daca ai absolvit facultatea de drept ai si practica dar nu esti angajat pentru ca in zilele noastre nu te mai angajeaza ... (vezi toată discuția)