avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca inregistrat in revisal, fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca inregistrat in revisal, fara semnatura angajatului.

Buna ziua,

Tocmai am fost solicitata telefonic sa ma prezint la o firma unde am sustinut un interviu de angajare pe parcursul zilei de luni 27.03.2017 si sa inchid un contract de munca, pe care nu l-am vazut vreodata si evident nu l-am semnat. Mi-au solicitat telefonic sa ma prezint la firma, pe motiv ca a fost inregistrat contractul in revisal si ca trebuie incheiat printr-o cerere din partea mea! Ce trebuie sa fac in continuare, avand in vedere ca am gasit un loc de munca si imi voi incepe activitatea, astazi 30.03.2017? Cum ma va afecta pe mine acest incident? Mentionez ca am trimis o petitie la ITM prin care am solicitat eliberarea unei copii a revisalului, pentru ca nu mi-a venit sa cred ca angajatorul a putut face asa ceva!X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 5 Aprilie 2017
Buna ziua

Am primit raspunsul de la ITM, care spune ca: " ITM Bucuresti nu poate interveni sub nici o forma asupra bazelor de date constituite la nivel national de catre Inspectia muncii, ci au doar un rol consultativ asupra acestora..." si ca ar trebui sa ma adresez " entitatii juridice despre care apreciez ca a transmis CIM" fara acordul meu!
De asemenea au mai spus ca noua versiune a Revisal permite radierea unui contract " un contract se poate radia indiferent de starea in care se afla".
Concluzie: sper ca a angajatorul a corectat eroarea de inregistrare in noua versiune Revisal iar eu vreau sa inchei acest episod, care sper sa nu imi aduca prejudicii pe viitor!
Dupa acest raspuns, solicitati un extras REVISAL fie de la acel angajator, fie de la ITM si vedeti daca angajatorul a corectat situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil sa fie chemată să închei un contract de munca nesemnat de mine? ContSters426008 ContSters426008 Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la angajare vladp33 vladp33 Cand trebuie semnat de catre angajat contractul de angajare? Din ce stiu eu, daca nu s-a modificat intre timp, cu o zi inainte de inceperea efectiva a ... (vezi toată discuția)