din experienta proprie: nu se percep taxe , cheltuieli de judecata pentru actiune de pensie de asta!avocatul nu-i necesar- bani cheltuiti de pomana-instanta va da cistig de cauza, legea e clara, va trebuie adeverinta ca urmati cursuri...Acu' nu stiu daca rezultatele dvs. la cursuriinfluenteaza acordarea pensiei..?!(as fi curios sa aflu si eu ca acu' ai 5-6 restante pe care le poti duce pina-n anu" 3 si STUDENT te numesti! ...sistem de invatamint!..sistem de luat banii!) O sa va acorde pensie, babaca n-are cesa motiveze!
Treaba cu rezultatele era, de acum, onecunoscuta generala , nu va privea direct, mai mult retoric, iar din experienta mea proprie de PARINTE va spun asa:a deschis actiuneactiune cu cerere, adeverinta de la fcultate si alte acte ce mai trebuiau(nastere,etc.),la proces am fost prezent NUMAI EU,am fost de acord cu actiunea,ca legea e clara,si gata!a inceput sa-mi opreasca banii.De la depunerea cererii dureaza vreo 2 luni pna la primul termen si mai e treaba si cu protestele in curs, sint instante care judeca si care nu...!?Matali pari o fata cu vonta si isteata si sint sigur ca ai inteles perfect ce-am vrut sa zic, daca ai rezultatele si dorintele care le scrii, tatal dumitale ar treui sa fie un parinte mindru si fericit si n-ar mai fi necesar procesul!!....eu n-am avut bafta asta, da' copii nu-s vinovati Nu incerc sa fiu partinitor dar poate tatal matale a fost de buna credinta in tranzactia cu fratele lui si acesta l-o tras pe sfoara s-o fi gindit sa va asigure cumva ca pareti o familie numeroasa si nu chiar instarita....Dumneata poti cintari mai bine ca sa nu-l oropsesti nevinovat....Sanatate si minte limpede!
O sa va acorde pensie, babaca n-are cesa motiveze!
Acu' nu stiu daca rezultatele dvs. la cursuriinfluenteaza acordarea pensiei..?!(as fi curios sa aflu si eu ca acu' ai 5-6 restante pe care le poti duce pina-n anu" 3 si STUDENT te numesti! ...sistem de invatamint!..sistem de luat banii!)
~ final discuție ~