avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Va citez din cele scrise in Calendar

Calendarul aprobat este estimativ si poate suferi modificari in functie de numarul candidatilor inscrisi la concurs

ESTIMATIV :weg:

Asa multi candidati sa fim oare anul acesta?
In sensul ca se proceseaza listele mai greu?
La telefon mi-au spus ca AZI se va afisa, pt a se respecta calendarul. Dar CAND azi, la 11 jumate?
valensa a scris:

Va citez din cele scrise in Calendar

Calendarul aprobat este estimativ si poate suferi modificari in functie de numarul candidatilor inscrisi la concurs

ESTIMATIV :weg:

Asa multi candidati sa fim oare anul acesta?
In sensul ca se proceseaza listele mai greu?

Fii serioasa. Au avut la dispozitie cam 20 de zile pt verificarea actelor din dosar. Asta inseamna vreo 120-130 de dosare pe zi. Doar nu crezi ca verifica un singur om. Sunt obositi banuiesc. De ce nu ne-am mai stresa inca o zi daca se poate?
ligiana a scris:

La telefon mi-au spus ca AZI se va afisa, pt a se respecta calendarul. Dar CAND azi, la 11 jumate?

ok, asteptam

propun pana atunci sa ne autoevaluam

Eu sa zic ca stiu ceva mai bine fata de anul trecut, dar intotdeauna e loc si de mai bine.
Zilele astea arunc un ochi peste materie, dupa ce am facut o buna perioada grile.
Am terminat de repetat civilul si procedura civila
Am terminat de repetat penalul general.
Acum repet procedura penala. Si mai am penalul special
O parte din institutii le mai incurc totusi

Edit
Sa nu uitam ca cei care au sustinut licenta anul acesta la Universitate in Timisoara au derogare sa depuna adeverinta de licenta pana la data de 9 august
Si ma gandesc ca se depun la tribunalul, parchetul de domiciliu
De ieri pana azi, iata intarzierea
Cineva trebuia sa le scoata dosarele, sa le ataseze adeverinta, sa....., sa.......

Hai sa avem rabdare
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters70098, utilizator
Servus!
Va pot spune ca va inteleg perfect agitatia. Asa eram si eu de nerabdatoare. Acum sunt anul II la institut.
Va doresc "succesuri" incomensurabile!
Spor la repetat!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)