avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
se pare ca s-a eliminat varianta cu scaderea sub 70,din moment ce s-au afisat listele cu admisi/respinsi separat,iar varianta unui nou ex este din ce in ce mai plauzibila(am citit toate articolele de azi)
Aia "altii" care au facut anul trecut 68-69 au facut anul asta mai putin.Nu cred ca s-au culcat pe-o ureche si nu au mai invatat nimic,ba din contra,au uitat si ce stiau.In anii din urma nu erau 6 intrebari anulate....de aici echitatea de care vorbea colega mai sus.S-a mai repetat ideea asta,dar unii se pare ca sunt precum justitia (orbi) si nu vor sa inteleaga : unul cu 70 care a fost ridicat cu 3-4 puncte de grilele anulate nu e cu nimic mai bun decat unul cu 68-69 care acolo a fost si acolo a ramas (sau invers...cel cu 68-69 nu e cu nimic mai slab decat cel cu 70).
De ce nu sustii ca e inechitabil sa fie pragul la 70 pentru aceia care obtinusera 70-79 cand limita inferioara era la 80 de puncte?Ca si aia au mai trebuit sa dea odata,de doua...de sapte ori.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
Dan U, utilizator
Eu nu inteleg cand vor ei sa mai organizeze un concurs daca la INM cursurile incep in noiembrie
Chiar credeti ca se va mai organiza un examen in acest an ? Practic nu mai au timp, ar trebui organizat la inceputul lui octombrie, mie tare greu imi vine sa cred ca se vor mobiliza.
Dan U a scris:

Aia "altii" care au facut anul trecut 68-69 au facut anul asta mai putin.Nu cred ca s-au culcat pe-o ureche si nu au mai invatat nimic,ba din contra,au uitat si ce stiau.In anii din urma nu erau 6 intrebari anulate....de aici echitatea de care vorbea colega mai sus.

Exact, ai surprins perfect esenta discutiei.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)