Monster a scris:
Eu nu stiu cine si ce mai asteapta din moment ce situatia a fost clar expusa in plenul sedintei CSM din 6 septembrie 2010! Si eu sunt unul din picati dar nu imi place sa ma imbat cu apa rece, asa ca pentru mine incepe un nou an de invatat in paralel cu serviciul si in detrimentul orelor de somn.#-o
Textul este reprodus cu copy/paste
"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea propunerii de modificare şi completare a Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a Institutului Naţional al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.439 din 15 iunie 2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.560 din 28 iunie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, în ceea ce priveşte concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, sesiunea august - septembrie 2010."
Propunerea de modificare care a fost respinsa se referea la coborarea limitei de admitere sub 70 de grile iar aceasta decizie a fost luata luni.
In ceea ce priveste discutiile de ieri cred ca singurul lucru interesant ar fi declaratia presedintei CSM cum ca ar fi necesara adoptarea unei OUG pt. modificarea legii in sensul posibilitatii organizarii unei admiterii ori decate ori este nevoie. E vorba doar de o propunere si pana legea nu este modificata nu se poate face nimic. In consecinta nu cred ca ne putem astepta la mai mult pentru moment.