avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
@Mellyssa si Charmione: nu spun ca nu ar fi aberant. dar inclusiv ministrul predoiu a sugerat asta si, din pacate, nu ar fi singurul care ar sustine chestia asta. voi ce intelegeti de aici: [ link extern ] ?
Si un raspuns oficial chiar nu au de gand sa ne dea? Chiar nu se gandesc la faptul ca sunt aproximativ 3000 de oameni care stau cu sufletul la gura?
puca84 a scris:

si pe mine m-a sunat cineva azi, sa ma anunte ca i-a zis cineva din csm ca se fac toate demersurile ca sa modifice legea si ca in ianuarie se va da un nou examen...si sincer eu incep sa cred asta, deoarece si mie, un profesor, care e si la csm mi-a dat de inteles subtil ca va mai fi un examen cat de curand..acum nu ne ramane decat sa asteptam. Chiar daca vor sa modifice legea printr-o OUG, tot dureaza ceva!! asa ca avem timp si sa ne odihnim, ca sa avem forte sa ne apucam de invatat pentru examenul din ianuarie

pai atunci, ar tb sa ne apucam de invatat! cel putin cei care mai au si serviciu si nu au atat timp la dispozitie. pb e ca, pana nu e ceva cert, parca nu am imboldul necesar.
eu cred ca vor ramane in continuare grilele..e greu atat pentru noi, cat si pentru ei examenul clasic...iti dai seama cat timp le-ar lua sa corecteze peste 3000 de lucrari..mie asta mi se pare o intoarcere la primitivism. Probabil vor schimba ceva in modul de formulare a grileleor, eventual vor puncat si daca dai un raspuns partial..dar doar atat!!..pararea mea!
cred ca nu vor anunta examenul pana cand nu se modifica legea!!! asa nu au certitudinea ca chiar li se va aproba modificarea

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)