forgotten_sunrise a scris:
valensa a scris:
k3t3lin a scris:
Tu spui ca sunt 3000 de oameni care asteapta cu sufletul la gura o decizie, dar sunt convins ca in eventualitatea unui nou examen anul acesta, nu s-ar prezenta mai mult de 1000 de candidati...
si ne deranjeaza?
nici nu ne deranjeaza dar nici nu ne profita. de fapt nu concuram intre noi ci ..cu nota! probabil ca daca se va mai organiza anul acesta sau chiar si in ianuarie, nu se vor inscrie mai mult de 1000. jumatate din candidati (cam 1600) nu au reusit sa ia mai mult de 35 de puncte. ce sanse ar avea ei sa invete in 2-3 luni ca sa recupereze diferenta pana la 70? eu am luat 56 si tot mi se pare ca sunt destul de departe!
Intr-un fel ne profita...pentru ca sunt convins ca gradul ridicat de dificultate al grilelor a fost influentat, intr-o anumita masura, si de numarul foarte mare de candidati...Cun spunea cineva mai sus, au dorit o departajare prin intrebari mai grele, dar le-au facut mai grele decat se asteptau.
Si sa nu uitam ca in luna noiembrie are loc si examenul pentru admitere in barou, asa ca multi dintre cei picati se vor orienta spre avocatura si nu vor mai sustine un eventual nou examen.
Mai sunt si cei care nu au puterea de a se mobiliza intr-un timp relativ scurt si care prefera sa evite o noua dezamagire si incearca in august 2011.
O sa vi sa para amuzant, dar sunt multi candidati care nu au nici cea mai mica idee despre posibilitatea organizarii unui nou concurs.
Deci raman la ideea expusa anterior:cu cat mai putini, cu atat mai bine:D