fluturas66 a scris:
Revin un pic :) la exm din august. S-a spus ca 15 grile nu au fost rezolvate de nimeni...eu sincer nu inteleg...3300 de pers nu au reusit nici la noroc sa nu rezolve macar o grila din cele 15?...Sunt tare curioasa care sunt acele grile...Eu personal am avut o prestatie lamentabila la proced pen...am fost si foarte obosita deja cand am ajuns la procedura....in rest chiar daca am picat a fost relativ ok...
ei...asta e explicatia pt faptul ca jumatate nu au luat mai mult de 35. multi au mers acolo la noroc desi, la un simplu calcul, si-ar fi dat seama ca mai bine ar incerca la 6/49! ca sa poti raspunde la o intrebare, in conditiile in care nu ai habar, ai aprox 16% sanse sa dai raspunsul corect pt ca sunt 6 variante de raspuns. ca sa raspunzi la 2 intrebari, ai 36 de variante posibile (cele 6 variante de la prima intrebare se combina cu fiecare din cele 6 var de la a doua), la 3 intrebari ai 106 variante posibile....samd, n-am rabdare sa calculez nr total de variante dar e clar ca sunt enorm de multe! asa cum la 6/49 (unde sunt vreo 14 milioane de var), joaca toata tara 6 luni pana reuseste unul sa prinda 6 nr., e posibil si ca 3200 de pers sa nu fi dat rasp corect la 15 intrebari.
forgotten_sunrise a scris:
fluturas66 a scris:
Revin un pic :) la exm din august. S-a spus ca 15 grile nu au fost rezolvate de nimeni...eu sincer nu inteleg...3300 de pers nu au reusit nici la noroc sa nu rezolve macar o grila din cele 15?...Sunt tare curioasa care sunt acele grile...Eu personal am avut o prestatie lamentabila la proced pen...am fost si foarte obosita deja cand am ajuns la procedura....in rest chiar daca am picat a fost relativ ok...
ei...asta e explicatia pt faptul ca jumatate nu au luat mai mult de 35. multi au mers acolo la noroc desi, la un simplu calcul, si-ar fi dat seama ca mai bine ar incerca la 6/49! ca sa poti raspunde la o intrebare, in conditiile in care nu ai habar, ai aprox 16% sanse sa dai raspunsul corect pt ca sunt 6 variante de raspuns. ca sa raspunzi la 2 intrebari, ai 36 de variante posibile (cele 6 variante de la prima intrebare se combina cu fiecare din cele 6 var de la a doua), la 3 intrebari ai 106 variante posibile....samd, n-am rabdare sa calculez nr total de variante dar e clar ca sunt enorm de multe! asa cum la 6/49 (unde sunt vreo 14 milioane de var), joaca toata tara 6 luni pana reuseste unul sa prinda 6 nr., e posibil si ca 3200 de pers sa nu fi dat rasp corect la 15 intrebari.
Eu cred ca declaratia respectiva a fost formulata un pic gresit. Avand in vedere ca primul candidat a facut 85 de puncte, cred ca la asta s-a referit cel care a declarat ca nimeni nu a facut 15 intrebari. Pentru ca in alta interpretare, e imposibil ca nimeni sa nu fi raspuns corect macar la una dintre cele 15 grile la care a gresit primul admis...e o problema de probabilitati, asa cum exista milioane de variante, asa e imposibil ca unul care a facut 85 de grile sa fi gresit exact la aceleasi la care au gresit cei cu 84, 83...de fapt, doar o enorma coincidenta ar face ca exact aceleasi 15 grile sa le fi gresit ambii candidati cu 85 de puncte...
cred ca nu prezinta o asa mare importanta cat ai facut..ca poate cel acre a facut 40, nu a a invatat deloc si doar a venit asa..la noroc, pai daca mai si invata are toate sansele sa ia, chiar si inaintea unuia care acum a facut 60. Eu de exemplu am facut 55, dar asta nu ma face sa cred ca nu am sanse, ptr ca eu m-am apucat de inv din momentul publicarii anuntului, adica cu 2 luni inainte, dar am si muncit in aceasta perioada, apoi 2 saptamani in vacanta in care n-am invatat!! apoi mai cunosc peroane, care pur si simplu nu pot trece de un anumit prag..am un amic, care de 3 ani consecutiv face 63, 68, 65..asa ca depinde de fiecare