avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
in 2005 sau 2006, nu mai stiu exact, cei de la INM au publicat pe site o statistica f interesanta, cu procentul in care a fost dat raspunsul corect la fiecare grila in parte. nu stiu de ce nu au mai facut asta si anii urmatori
@puca84, e imposibil sa faci 40 din noroc! ti-am facut calculul mai sus! fa un experiment: pune 10 persoane care nu au nicio legatura cu dreptul sa completeze cate o grila (dar sa bifeze cel putin 30 de grile cu 2 variante) si sa-mi spui cati din ei au reusit sa ghiceasca mai mult de 15!
rino83 a scris:
Interesant...eu am facut 58, dar daca as da in noiembrie, am impresia ca n-as mai face nici 40...am inceput si serviciul, am intrat si in niste probleme adiacente dreptului, iar acum traiesc senzatia ca tot ce acumulasem pt examen, deja o mare parte mi s-a radiat din memorie...stiu ca poate vi se pare straniu, dar e adevarat.

Eu am facut 59, dintre care 2 au fost dintre cele "6 norocoase".
Normal ca am inceput serviciul care nu are absolut nimic cu dreptul.
Am rasfoit doar niste coduri zilele astea si parca lucrurile imi sunt destul de "cunoscute" in ideea ca le stiu foarte bine dupa aceasta scurta pauza. Parca imi sunt mai clare chiar decat inainte cu o zi doua de examen. Sau o fi doar o parere :D
Oricum, vreau sa spun ca nu ma intereseaza un examen in aceasta toamna sau in ianuarie.
Am tot timpul sa "savurez" temeinic si cu placere materia pana la anul in august. Prefer sa aman placerea de a vedea pentru prima data grilele contra cost si sa le vad gratis dupa cateva ore. :D
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Patrick_, utilizator
M-am gandit si eu la asta mai demult si am pus o prietena. Stiti cate a facut? SURPRIZA: 2
Deci, eu nu prea cred in noroc....
aaduta a scris:

M-am gandit si eu la asta mai demult si am pus o prietena. Stiti cate a facut? SURPRIZA: 2
Deci, eu nu prea cred in noroc....

Daca nu urmaresti sa nimeresti cat mai multe, ci doar sa nimeresti cateva, solutia este sa raspunzi identic la toate, de exemplu sa raspunzi A la toate si sigur vei nimeri macar 15, posibil peste 20...fiind 6 variante, fiecare dintre variante apare in medie de 16 ori...

Oricum, discutia asta e doar de distractie, nu cred ca s-ar apuca cineva la concurs sa faca asa ceva...in plus, statistica si probabilitatile sunt o materie care nu are nici o legatura cu norocul sau nesansa :D
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
dragos_aLEXandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)