avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Incalcarea dreptului de autor din nestiinta
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Incalcarea dreptului de autor din nestiinta

Buna. As vrea sa ma ajutati cumva. Spre sfarsitul luni martie am descarcat de pe internet un film fara sa fiu anuntat in vre-unfel ,ca as incalca drepturile de autor, urmand sami vina de plata 915 euro cu motivul ca am incalcat drepturile de autor.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:53, 15 Aprilie 2017
In Germania se obisnuieste asta, facturile vin de la firme de avocati specializate in asta, numarul de cont se poate cauta pe Google pentru verificare.
Dar cum pot sami dau seama daca cineva vrea sa ma pacaleasca sa le dau bani. Cum se poate afla?
Cum sa spun, pura pacaleala (de 1 aprilie) nu se poate exclude in mod absolut, insa se poate exclude escrocheria in mod aproape sigur. Cum v-am spus, cautati pe Google numarul de cont si daca este intr-adevar al unei firme de avocati specializati in drepturi de autor, e 99% sigur ca nu este escrocherie. Ar putea fi 1% sigur escrocherie daca Icsulescu a primit el aceasta somatie de la firma respectiva, modifica factura si spera ca o veti plati dvs. in locul lui. Dar nici in privinta asta ulciorul nu merge de multe ori la apa, pentru ca oamenii pot contesta plata si angaja un avocat propriu care sa poarte procesul si mai devreme sau mai tarziu ar fi data in vileag escrocheria.

Daca nu aveti incredere, angajati si dvs. un avocat sa negocieze plata. Insa avocatii costa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2017
tgeorgescu, utilizator
Ce se poate intampla daca nu dispun de bani si nu pot plati.
Plicul a venit de la waldorf-frommer, adresa beethovenstrabe 12 , 80336 munchen.

Alte discuții în legătură

Lnternetul este taxabil (700 euro vizionare film) popion12 popion12 buna ziua am si eu nevoie de un raspuns urgent la problema mea exista sau se poate sa vizionezi in data de 14.12.2014 filmul hobbit sa sa fii taxat cu suma 700 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor ºi proprietatea intelectualã anny0b anny0b Doresc sa stiu daca pot da in judecata sau daca pot face ceva in cazul in care o persoana mi-a furat anumite opere, creatie proprie si pretinde ca sunt ale ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau sa merg la judecata? adriano89 adriano89 Buna seara, Anul Nou Fericit! Sunt in urmatoarea situatie: sora mea a venit la mine in Germania in vizita, intr-o seara s-a plictisit si a downloadat ceva ... (vezi toată discuția)