avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire frate

Bună ziua.As dori sa ma ajutați intr-o situație pe care nu știu efectiv cum sa o rezolv și de unde sa încep. Mai clar este vorba despre fratele meu care a rămas singur.Soția a murit în urma cu 3 ani.Ei au avut un baiat si o fata.Fata din prima casatorie a sotiei si baiatul lor.Băiatul lor a murit in urma cu multi ani ,dar are o fata care stim doar ca locuieste in Franta.Fata din prima casatorie a murit si ea ,dar are un baiat.Băiat care nu vrea sa stie de fratele meu si de 3 ani nu mai dam de el.De atunci eu am grija de fratele meu și el vrea sa se asigure ca îmi rămâne mie casa.Ce ne sfătuiți sa facem ca totul sa fie bine,nu eu sa fiu cu grijile și cheltuitul și alții cu moștenirea!!!???
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 10:57, 13 Aprilie 2017
Elena Micu a scris:

Ce ne sfătuiți sa facem ca totul sa fie bine,nu eu sa fiu cu grijile și cheltuitul și alții cu moștenirea!!!???

Abordarea asta nu am sa o inteleg, neam! Adica daca nu l-ati mosteni, l-ati lasa sa moara in mizerie sau cum?
Nu,tocmai pentru ca au grija de el,nu cred ca este cazul ca altii doar sa profite.La multi ar place asta dar sa ingrijesti un batran nu este tocmai usor,comentariile sunt foarte usor de facut atata timp cat nu cunosti situatia.
Tocmai fiindca stiu ce inseamna, am comentat. Iar dvs. ati raspuns in acelasi registru. Cu alte cuvinte, e greu si daca nu aveti si un profit ... parca nu prea merita ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire? alinatug alinatug Sotul meu a decedat acum 25 ani si nimeni nu a cerut dezbaterea mostenirii, neavand niciun drept moral si poate si in necunostinta de cauza. in timpul ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Succesiune, problema fiu-mama ionutnegrea ionutnegrea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sora mea impreuna cu sotul ei au detinut un apartament. Nu au avut copii. In anul 2012 sotul ... (vezi toată discuția)