avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul in concediu medical

pe perioada concediului medical firma poate diminua salariul ce l-am avut in luna in care am intrat in concediu medical?
ce legislatie guverneaza salarizarea pe perioada concediului medical?
la ce consultant pot apela pentru aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: pc_cane , utilizator 17:11, 17 Septembrie 2009
multumesc frumos, acesta este raspunsul pe care-l intuiam, dar nu aveam toate datele; acum, daca vreti sa ma ajutati, eu ce cale trebuie sa urmez ca sa-mi obtin diferenta de bani, caci am intrebat contabila si mi-a raspuns ca s-au diminuat toate salariile din firma pentru nerealizari, iar eu i-am zis ca la mine e vorba de concediu medical, dar nu am primit si acceptul de recalculare pentru a-mi primi diferenta?
Luati de la contabila o copie dupa certificatul medical, cu calculele facute pe el, si faceti o sesizare la Casa de Asigurari de Sanatate. Se va verifica si veti primi un raspuns.
multumesc foarte mult pentru ajutor=D>
o ultima intrebare: perioada de concediu medical se adauga la vechimea in munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ContSters282271 ContSters282271 Buna ziua,am o intrebare legata de plata concediilor medicale. Locul meu de munca este la un hotel din Bucuresti,unde suntem platiti de cativa ani buni cu 75 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Calcul co dupa cm slungoci slungoci Un salariat este in urmatoarea situatie: -Salariu 1.10.2012 =2300 ron -Din data de 2.10.2012 trece pe alt post cu salariu lunar de 1600 ron -Concediu ... (vezi toată discuția)