avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie

Buna ziua ! Sunt locatar intr-un bloc cu apartamente proprietate personala la etajul 1, construit si dobandit in anul 1981. Vecinul meu de la parter in decursul anilor 2002 - 2008 si-a construit o "extindere de parter" amplasat pe spatiul de folosinta comuna (codomeniu), blacand in acelas timp accesul pe casa scarilor la una din usile cu care este dotat (casa scarilor avand, din constructie, 2 usi de acces inspre exterior). Exista temei legal sa ma angajez intr-un proces de "tulburare de posesie" indreptat impotriva vecinului meu ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 08:44, 12 Aprilie 2017
In plus, un punct de care va puteti agăța puternic, cred ca este blocarea căii de acces. Dacă am inteles bine ati spus ca a blocat una din căile de acces. Calea de acces este si cale de evacuare in cazuri de urgenta iar anul trecut ISU a vrut sa inchida unele statii de metrou din cauza ca erau partial blocate caile de acces (de exemplu la o usa dubla doar o jumatate era deschisa si permitea trecerea calatorilor). Cu asa ceva nu prea se negociază...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcþie ilegalã la parterul blocului dincadan70 dincadan70 Dintr-o întâmplare am dat peste acest forum şi parcurgând posturile şi explicaţiile dvs. am luat hotărârea de a vă cere sfatul. Locuiesc într-un ... (vezi toată discuția)
Modificari constructive apartament Mitica49 Mitica49 Problema pe care vreau sa o ridic este urmatoarea: un apartament intr-un bloc de locuinte, situat la parter, a fost transformat intr-un spatiu comercial cu ... (vezi toată discuția)
Bloc de locuințe (ap de proprietari ) dar fără asociație de proprietari constituita juridic sau nu Proprietar2017 Proprietar2017 Am un apartament cu 2 camere la etajul 1 ,apartament situat intr un bloc care de la revoluția și pana azi nu a făcut și nu face parte din nici o ... (vezi toată discuția)