avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC, cumul de contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC, cumul de contracte de munca

Sunt coafeza și în urma cu un an am intrat în stimulent de inserție pana în 20 martie a.c când am suspendat contractul și am revenit în cic.Problema este în felul următor:ce pot face dacă în aceasta situație doresc sa mă angajez în alt salon dar nu mi se poate face angajarea imediat(perioada de proba).la ce riscuri mă supun dacă fostul angajator afla acest lucru dat fiind faptul ca contractul de munca este încă în firma lui.
Cel mai recent răspuns: friday_325 , utilizator 12:23, 26 Aprilie 2017
Bine de stiut, multumesc pentru informatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe perioada ccc se poate lucra? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu este in Ccc si ar vrea sa lucreze dar fara sa,se intrerupa indemnizatia. Cu cate ore ar trebuii sa apara in contract si cate ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la serviciu din concediu de maternitate Pahone Pahone Buna seara, imi puteti spune va rog daca exista vreo posibilitate de a ma intoarce la serviciu din concediul de creste al copilului, dar cu program redus la 4 ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare perioada ccc Yonutzsonia04 Yonutzsonia04 Buna ziua. In 4 august 2015 am nascut, am lucrat pana in 3 august, apoi am intrat in concediu de maternitate, contractul de munca l am avut pana pe 1 ... (vezi toată discuția)