avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retragere plangere catre itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retragere plangere catre itm

cum pot sa fac sa imi retrag plangerea de la itm Bucuresti facuta prin e-mail?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 9 Aprilie 2017
Daca sesizarea este trimisa de pe contul dvs. de e.mail, nu avea cum sa fie facuta de altcineva.
Revocarea nu va fi avuta in vedere daca este trimisa de pe alt cont de e.mail decat cel initial.
Chiar daca este trimisa de pe alt cont de email , daca apare ca este facuta in numele dvs se va lua in considerare aspectele semnalate.
nu este in lucru ca nu am fost anuntat dar e o problema ca a fost anuntat patronul si totusi pot sa cred ca o pot retrage.
asta stiu dar pot sa o retrag?
undeva unde am lasat e-mail deschis,la asta ma gandesc.

Alte discuții în legătură

Cum pot retrage o plangere la itm? am trimis mail in care am ... Cori Vass Cori Vass Cum pot retrage o plangere la ITM? Am trimis mail in care am specificat ca s-a ajuns la o intelegere amiabila, dar statusul plangeri este in continuare \"in ... (vezi toată discuția)
Control itm iuliaalba iuliaalba Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)
Sesizare nereguli la itm Akhenaton81 Akhenaton81 1. Pot fi tras in vreun fel la raspundere daca fac o astfel de sesizare* la ITM, avand in vedere ca imi completez datele personale din buletin,etc.? 2. ... (vezi toată discuția)