avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism mostenit

Tatal meu a decedat in 2014, am facut succesiunea, la impozit figuram eu si mama (50%-50%), dar actele masinii au ramas pe numele lui, adica nu am fost sa le schimb pe numele meu (talon, carte, certificat de inmatriculare). Am continuat sa circul cu masina pana in momentul asta facand asigurarea pe numele lui si trecandu-ma pe mine la "sofer" (stiu ca nu e tocmai legal, dar n-as fi platit asigurarea de 5-6 ori mai mare).

Eu daca vreau sa vand masina acum ce ar trebui sa fac? Ce acte imi trebuie?

*Ma scuzati daca n-am ales bine categoria*
Cel mai recent răspuns: BMV1994 , utilizator 17:42, 11 Aprilie 2017
Ok. Multumesc foarte mult! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ,care nu mai exista, mostenita raducanmihai raducanmihai Taica-miu a mostenit o masina pe care nici macar nu vazut-o. Tatal lui(bunicul meu) a vandut masina dandu-i cumparatorului doar talonul cu o intelegere ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Masina pt piese neinscrisa in 30 zile de la cumparare raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Daca achiztionez o masina (cu contract de v/c ,fisa fiscala de la vanzator) si eu nu vreau sa o inscriu (pt ca o iau pentru piese) ce consecinte ... (vezi toată discuția)