avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am condus sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am condus sub influenta bauturilor alcoolice

In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si nu am avut accident sau pagube materiale.....sunt fara antecedente penale....am 30 de ani....un bebe de 8 luni...si un trecut bun si curat....( salvez oameni)...... Va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept....mi sa retinut permisul...si mi sa dat o dovada fara drept de circulatie.....O SA FIU ARUNCAT IN PUSCARIE????
Aveti sau nu dovada pentru a conduce?
Am dovada, dar fara drept de circulatie, plus inca o dovada, in care scrie unde am post oprit si ce rezultat am avut la etilotest.
Daca nu va ajuta sa aveti cazier e bine sa asteptati.
Daca va pierdeti locul de munca asteptati...
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ma scuzati, poate vi se va parea deplasta intrebarea.....sa astept sa ce?? Sa treaca timp cat mai mult pana la judecarea cazului, ca sa nu imi pierd locul de munca...si sa imi pot castiga existenta??
Oricum eu va multumesc enorm pentru ajutorul acordat, raspunsurile dumneavoastra ma ajuta sa am habar despre ce ma asteapta, si am citit si termeni si conditiile in care as putea sa va contactez, si nu am sa evit sa fac asta daca o sa fie nevoie. Va doresc tot binele din lume.

Alte discuții în legătură

Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cristinaa1 cristinaa1 Buna ziua, Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii ... georgescu99 georgescu99 buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii amenzii fiind supravegheat care s-a terminat ok in noiembrie anul trecut iar permisul nu a ... (vezi toată discuția)