avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... John Grisham
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

John Grisham

Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) .Preferata mea este "Maestrul". Daca mai sunt dintre voi care l-au citit poate va expuneti pareri sau impresii despre unul din romanele sale.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:57, 31 Martie 2011
Nu cred ca a mai aparut ceva nou. Vad ca au aparut reeditari.
:(
Recitesc"Manipulatorii sunt printre noi"de Isabelle Nazare Aga.
Ideea de a o reciti mi-a venit de la" Experimentul Milgram" care a suscitat discutii pe site,legate de o serie de probleme
Cine isi mai aminteste de romanele politiste romanesti din colectia Sfinx?
Ion Tipsie-Un caz perfect conturat si multe altele pe care le-am uitat :">
Agatha Cristie Zece negri mititei mi-a placut foarte mult.
Va recomand Edgar Wallace: Tiranul si Valea Fantomelor
Daca ar fi sa facem un top al cartilor preferate...hmmm...cine nu a citit Dostoievski Crima si pedeapsa,Fratii Karamazov
Dikens: Marile sperante
Stendhal : Rosu si negru
Zola: Pamintul
Ionel Teodoreanu: La Medeleni
M.Clarke: Pentru toata viata
Ken Kesei:Zbor deasupra unu cuib de cuci
A.J.Cronin; Castelul palarierului
George Sand :Indiana
Si ....Ana Karenina si...Razboi si Pace si....nu va mai spun pentru ca va retin prea mult si daca .....primiti mingea si nu o puteti pasa pentru ca cititi ce scriu eu:giggle:
Buna dimineata,
Desi eu am venit cu propunerea,cred ca ar fi foarte greu (cel putin pt. mine) sa realizez un top al cartilor mele preferate.
Dar voi incerca...:)

Alte discuții în legătură

Carti citite / carti recomandate Filip Alexandru Filip Alexandru Am deschis acest topic pentru ca fiecare dintre noi, cine doreste sa spuna ce carti citite l-au impresionat si le recomanda mai departe, pot fi carti de orice ... (vezi toată discuția)
Top carti sf? aveti asa ceva? Admin Admin Eu am citit de curand Next, de Michael Crichton: http://www.polirom.ro/catalog/carte/next-2809/ Iata cateva detalii: [quote] Michael Crichton este ... (vezi toată discuția)
John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)