avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... John Grisham
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

John Grisham

Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) .Preferata mea este "Maestrul". Daca mai sunt dintre voi care l-au citit poate va expuneti pareri sau impresii despre unul din romanele sale.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:57, 31 Martie 2011
citind comentariile "mi s-a deschis apetitul" pentru John Grisham. Si iata ca mi-a cazut in mana "Ultimul jurat"; ati avut dreptate : de-abia astept sa o termin, sa aflu deznodamantul :thumbup:
Alyi a scris:

citind comentariile "mi s-a deschis apetitul" pentru John Grisham. Si iata ca mi-a cazut in mana "Ultimul jurat"; ati avut dreptate : de-abia astept sa o termin, sa aflu deznodamantul :thumbup:

=D>=D>=D> "Ultimul jurat" a fost prima carte de John Grisham pe care am citit-o! Foarte interesanta!:)
Buna ziua tuturor!
Ati citi romanele lui Dan Brown? Care dintre acesta v-a placut in mod deosebit?
In curand va aparea in Romania cea mai noua carte a sa-Simbolul pierdut (la aceeasi editura la care au aparut si celelalte,insa nu vreau sa ii fac reclama).:)
Mi-a placut "Codul lui Da Vinci" si am citit-o pe nerasuflate, ca mai toata lumea.
Dar, in mod deosebit mi-a placut "Inger si Demon".
"Fortareata digitala" cam de nota 8-9.
"Conspiratia" cam de 5.
GabrielaA a scris:

Mi-a placut "Codul lui Da Vinci" si am citit-o pe nerasuflate, ca mai toata lumea.
Dar, in mod deosebit mi-a placut "Inger si Demon".
"Fortareata digitala" cam de nota 8-9.
"Conspiratia" cam de 5.

Da,Codul lui Da Vinci a fost chiar interesanta,insa ceea ce imi place la romanele lui Dan Brown este modul in care se desfasoara toata actiunea-intr-un timp foarte scurt si intr-un ritm alert.
Insa Ingeri si demoni este totusi mai buna decat Codul...nota 10!=D>
Iar celelalte doua...mai putin captivante...daca ar fi sa le dau o nota...intre 5 si 6.;)
Despre ecranizarile primelor doua carti...nu foarte reusite, (parca Ingeri si demoni este totusi mai buna), prefer sa citesc cartea:)

Alte discuții în legătură

Carti citite / carti recomandate Filip Alexandru Filip Alexandru Am deschis acest topic pentru ca fiecare dintre noi, cine doreste sa spuna ce carti citite l-au impresionat si le recomanda mai departe, pot fi carti de orice ... (vezi toată discuția)
Top carti sf? aveti asa ceva? Admin Admin Eu am citit de curand Next, de Michael Crichton: http://www.polirom.ro/catalog/carte/next-2809/ Iata cateva detalii: [quote] Michael Crichton este ... (vezi toată discuția)
John grisham: avocati si bestselleruri Admin Admin I-am citit toate cartile si nu cred sa fi fost mai mult de doua care sa nu-mi fi placut. :"> Asa ca vi-l recomand si voua. Considerat de multi ca fiind ... (vezi toată discuția)