avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consum de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consum de droguri de risc

buna ziua. in urma unei anchete, au fost chemati mai multi minori, printre care si eu, pentru interogarea intr un dosar cu consumul de marijuana. m am prezentat acolo, la declaratie am recunoscut ca am consumat. ce mi s ar putea intampla? m as putea alege cu dosar penal? sau cu amenda?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
barbustefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: cali93 , utilizator 12:35, 23 Aprilie 2017
Recunoașteți de la cine ați cumpărat și poate se va schimba calitatea în care ești audiat în cea de martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum de marijuana Asdfghe123 Asdfghe123 Buna ziua, am fost reclamat de un vecin posibil schizofrenic ca fac trafic de droguri, iar ieri am fost chemat la diicot sa dau declaratie dar nu stiam ca din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Punere la dispozitie si consum de droguri cdmts cdmts Buna ziua, In cazul in care am achizitionat o cantitate infima de marijuana sintetica si am consumat o in prealabil cu alte 2 persoane care au ajuns la ... (vezi toată discuția)