avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema masina uk
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema masina uk

Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato a aflat ca masina este inca in contract de leasing , in momentul cumpararii a facut un contract de mana semnat se ambii iar pe sectiunea de v5 a pus datele lui si a fost catre dvla.
Intrebare : Poate sa mai faca ceva in monentul de fata in vederea inmatricularii autoturismului in ro ?
Deoarece are un prieten care a luat o masina din uk si a putut sa o inmatriculeze in ro V5 fiind pe numele lui.Problema este ca chiar daca o inmatriculeaza , poate avea probleme in vederea retinerii masinii ca nu e propietatea lui ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian1025 , utilizator 10:37, 25 Septembrie 2022
Buna seara , un prieten a luat prin finantare in uk o masina de 15 mi si vrea sa o trimita in ro fara mai plateasca ...este posibil sa il gaseasca sa ii ia masina ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este sigur, nu posibil.
Cand va ajunge în fața Rarului masina va fi reținută de polițiștii. Eu sunt pățit. Mi sa ridicat masina sapt trecuta pe motivul că masina este prin finanțare si inca nu sa plătit creditul.
Buna ziua.doresc sa cumpăr o mașina adusă in România in luna Martie din marea britanie.in luna Aprilie ia Find înmatriculata..am efectuat o verificare online pe un site autorizat din uk și totul este ok in toate privintele (km ,Lessing sau daune).Anumite persoane cunoscute îmi spune ca este riscant ca mașina poate sa aibe finanța sau Lessing și sa pierd bani.Ce sfaturi îmi puteți da?Va multumesc o zi buna!
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Klaus&, utilizator
Buna ziua.ati verificat mașina înainte ca sa vedeți dacă este achitata?

George121@ a scris:

Cand va ajunge în fața Rarului masina va fi reținută de polițiștii. Eu sunt pățit. Mi sa ridicat masina sapt trecuta pe motivul că masina este prin finanțare si inca nu sa plătit creditul.

Alte discuții în legătură

Nu am primit log book v5c de 4 luni. floridan77 floridan77 Am primit scrisoare se la compania de asigurare Huges ca in 7 zile nu trimit V5C imi inchid asigurarea. Cred ca proprietarul de la care am cumparat a ... (vezi toată discuția)
Masina uk inscrisa pe ro Mlpp Mlpp Masina uk inscrisa pe ro Recent mi-am facut finantare la o masina in u.k la vara vreau sa aduc masina acasa sa o inscriu pe romania,insa am vazut ca exista ... (vezi toată discuția)
Masina uk Anaaaa Anaaaa Buna seara , un prieten a luat o masina de 15 mi prin finantare din uk si a ajuns cu ea in ro si nu mai vrea sa o plateasca ... se poate sa fie gasit si sa ii ... (vezi toată discuția)