Aseara am fost oprit de domnii de la rutiera si testat cu etilotestul, rezulatul a iesti 0.55mg. Am fost la spital, mi s-au luat 2 probe de sange, am fost testat de dr. (daca merg drept, m-au pus sa ma uit dupa un pix...).
Mentionez ca am permis de 5 ani iar acum a fost pentru prima data cand am fost oprit, am cooperat si m-am purtat frumos.
Bausem 3-4 beri (500ml) cu jumatate de ora - o ora inainte sa fiu oprit. Inca nu stiu rezultatul probelor de sange.
Am inteles ca este dosar penal, aveti idee la ce sa ma astept?
Trebuie sa imi iau un avocat?
Mi se anuleaza permisul?
Trebuie sa platesc amenda? :sorry:
Parerea mea este ca un avocat va ajuta doar la o eventuala solutionare mai rapida, sa faca cereri de urgentare samd. In cazul meu nu prea s-a tinut cont nici de faptul au prelevat o singura proba, nici de caracterizari, nici ca era noaptea tarziu si nu era circulat, nici ca era distanta scurta, nici ca am colaborat . Tot 1an si 2 luni am luat, cu amanarea executarii pedepsei, ore in folosul comunitatii, cursuri drink and drive. Se merge pe principiul standardului unilateral aplicat in sistem, se da cam 1 an plus/minus o luna doua in functie de cum are judecatorul chef cu sau fara avocat. Eu permisul l-am primit inapoi dupa un am cand s-a incheiat procesul, amenda nu am primit, doar taxe de judecata. Am platit si analizele de sange. Nu este un capat de lume, nu va panicati. dar nici nu va faceti prea mai sperante ca o scapati printr-un mirocal, daca nu aveti ceva relatii super mega grele, asa cum 99% din noi nu avem sa pot spune ca la anul pe vremea asta urmeaza sa va recuperati permisul si sentinta este de 1 and si 1 luna sau max 1 an si 3 luni. Va sfatuiesc sa va scoateti cazierul acum , ca este valabil 6 luni , daca trebuie sa va schimbati jobul in urmatoarele 6 luni va ajuta. Pe urma o sa fie mentiuni.
Permis retinut
Catalin1996
Buna ziua. Vin si eu cu niste intrebari si nelamuriri.
Pe data de 24.04.2016 am fost oprit de catre un echipaj de politie in jurul orei 02.20 si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)