avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea facultatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea facultatii

este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de munca. daca da, ce acte sunt necesare pentru primirea sumei si cum se considera vechimea?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:12, 1 Noiembrie 2011
1. Legea 76/2002 nu prevede posibilitatea repunerii in termen.
2. Cred ca "strategia", nerecunoscuta de ANOFM, este sa caute cat mai multe posibilitati de respingere a dosarelor pentru a plati mai putini bani (parerea mea!).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu da_dy da_dy in ce conditii un absolvent de invatamant liceeal poate obtine ajutor de somaj si ce acte ii trebuiesc si unde trebuie sa se adreseze (vezi toată discuția)
Somaj fara licenta timeabarabas timeabarabas Buna ziua. Sunt absolventa la facultate si as vrea sa aflu daca o sa am dreptul la ajutor de somaj daca anul acesta nu reusesc sa imi dau licenta. Ar fi foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - depunere acte somaj absolvent facultate madalina88 madalina88 am dat si eu acum pe 13 februarie licenta si am promovat-o mi-au spus de la facultate k intr-o luna imi elibereaza adeverinta este prea tarziu pentru a depunde ... (vezi toată discuția)