Buna, am si eu o speta,as dori sa stiu in mare cam care sunt pasii de urmat intr-o asemenea situatie : 1- exista un copil minor de 4 ani, care este ingrijit de catre bunica sa in acest moment 2- parintii sai nu mai vor sa auda de acesta, nu il doresc, nu mai vor sa aiba de a face cu el deloc si ar fi de acord sa-l ia in intretinere bunica acestuia.
Va multumesc anticipat.
Nu are mai nimic de la ai sai parinti, acestia nu mai doresc sa aiba nici o treaba cu el.Fiecare dintre ei traieste separat cu altcineva.Dupa bunici are ce sa mosteneasca,ar fi o cale mai buna zic eu. Un alt aspect ar fi, in viitor, inevitabil bunicii nu v-or mai fi prin preajma, acestia avand o nepoata,care ar fi dispusa sa creasca copilul dupa moartea lor sau a unuia dintre ei. Se poate face incredintare mai departe atunci? adica nu ar fi nici un fel de problema...bineintales mostenind si parintii adoptivi si avand drepturi si din partea celei careia i-ar fi incredintata,corect?
Faza tare ar fi ca in caz de adoptie cu efecte depline la mostenire ar veni adoptatul cu parintele sau.
Copilul infiat nu il va mosteni nepoata.
Nu vad nicio diferenta sub acest aspect.
Este oare adevarat? Ai zice ca e o telenovela.Cum se poate ca parintii, ca AMBII parinti sa nu'si mai doreasca copilul? Un pui de numai 4 anisori care, cu siguranta nu ar fi putut face atat de multe obraznicii la varsta lui, incat sa nu'l mai vrea nici un parinte. De un copil nu te debarasezi asa usor , ca de o umbrela stricata, de ex. La un tata poate ,am spus poate, ca te poti astepta la asemenea gesturi ,dar o mama?????X-(#-o E REVOLTATOR !!!! E strigator la cer.
Toti d'nii avocati au dat sfaturi cu privire la adoptia micutului de catre bunica.. Este cineva care poate sa'mi spuna de ce nu sunt acesti pedepsiti?Nu este oare acesta considerat abandon de familie in cazul ambilor parinti?
Asta nu se poate numi mama, nu poti sa dai nastere unui copil si apoi, dupa patru ani sa te trezesti ca ,,stii ceva? eu nu mai vreau acest copil''. Inca o data spun : e revoltator, e strigator la cer
Daca nu stiti va spun ca exista mame care isi ucid pruncii.
Ce prtetentii sa mai aveti de la tati?In general ei nu sunt prea preocupati de copii.
Orice e posibil.E revoltator dar cateodata exista si alte situatii mai grave decat aceasta care va indigneaza.
Buna ziua.Stiu ca exista si mame care isi ucid pruncii. Stiu ca sunt tati care isi abuzeaza sexual copiii, sunt tot felul de maniaci asa zisi parinti. Intrebam insa daca aceasta fapta se poate pedepsi, pentru ca ambii parintii in acest caz si'au abandonat copilul, chiar daca e lasat in grija bunicii.
Sechestrare minora
george 21
Am un copil de 11 ani nefiind casatorit cu mama copilului, dar pe care l-am recunoscut. Acum 5 ani au plecat in Spania cu acordul meu, in fiecare vacanta de ... (vezi toată discuția)
Custodie tata
amne
Buna
revin cu o lamurire. Nevasta mea a semnat aceea foaie prin care imi incredinta un copil pentru ca ea a comis o ilegalitate : a luat unul dintre copii de ... (vezi toată discuția)