Buna ziua. am si eu o problema, cu un inceput de divort actiune introdusa de catre sotie. Avem trei copii sintre care o fetita minora de aproape 15 ani. Eu nu doresc acest divort, si practic nu sunt nici motive clar întemeiate de a divorta. La mijloc este mama sotiei care doreste acest lucru. Este posibil ca acest divort sa nu fie acordat? Cum ar trebui sa procedez pentru a nu face jocul soacrei si inclusiv al sotiei, pentru ca viata noastrp sa mearga inainte. Sunt disperat de motivele introodu-se. Va rog ajutati-ma cu sfaturi. Sunt din Brasov.
V a multumesc mult, sunt disperat pentru faptul ca nu stiu cum sa pot achita facturile existente la ora actuala, nu am spus că vor fii probe in instanta, ci doar faptul ca mi se pare de bun simt ca sotia sa inteleaga faptul ca respectivele facturi ne apartin la amandoi. Este de inteles faptul ca am de ales intre achitarea facturilor si angajarea unui aparator. Ambele variante nu le pot efectua. Azi am luat legatura cu un domn avocat stabilind valoarea onorariului, urmand sa decid ce voi dori sa fac. Sunt intradevar disperat pentru ca sunt absolut SINGUR si nu cred ca voi putea face fata. Mi s-a spus ca nu conteaza daca mama sotiei si sora sotiei vor minti in favoarea acesteia, pentru faptul ca nu am cum sa-i pot combate. Sotia nu a dorit, de la plecarea acesteia de acasa, sa participe la achitarea acestor facturi, pentru ca stia ca nu voi putea sa angajez un aparator, si astfel nu voi avea posibilitati reale de aparare. Practic sunt foarte deprimat, in acest mod nu pot lua decizi clare asupra celor ce am de facut. Multumesc inca o data.
Mi se pare total incorect comportamentul sotiei, cunoscand problemele reale ale situatiei, aceasta dorind totusi a se pastra o relatie de prietenie intre noi. Cum se poate, cand practic aceasta te baga in mocirla mai mult decat poti intra.
Divort
ContSters95887
Buna ziua! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori. Vreau sa divortez si v-as ruga sa-mi spuneti pasii pe care ii am de parcurs tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)