Cred ca ar trebui sa va ocupati si de notari. Fac niste abuzuri grosolane si se acopera , lasand oameni fara case. Nu stiu daca ar trebui date si nume dar asa ar fi bine. Numele si abuzul observat .... poate in felul acesta vom schimba ceva.
Intrebarea mea este simpla . Este posibil ca un notar sa faca un supliment de certificat de mostenire cuiva avand ca baza un act de donatie in copie? Un act pe care instanta la respins ca nefiind autentic. Clar nu a avut originalul deoarece el nu a fost inregistrat la nici un notariat iar originalul este la mine. Unde ma pot adresa cu plangere impotriva notarului? Multumesc.
Probabil e un mesaj standard.
Nu-i fac plangere penala pt ca nu am niciun interes. Nu sunt parte in actul acela. In schimb pot da detalii interesante si folositoare unui procuror.
Poate e vreunul interesat, mai ales ca Statul moare de foame. Banii aia se cuveneau Statului, ca era mostenire vacanta, dar de ce sa mearga banii la Stat daca notarul nu-si mai lua onorariul? Asta era ideea.
Pe de alta parte, juristii bancilor nu sunt chiar asa de bine pregatiti. Dar asta nu conteaza. Banii sa iasa.
Daca acest caz va intra pe mana Procuraturii vreodata, sa vedem pe unde isi scoate camasa d-na de la banca.
Donatie
caddya89
Daca unicul mostenitor al mamei sale detine doar certificatul de deces, fara sa fi facut dezbaterea succesiunii, este posibil ca el sa doneze unei terte ... (vezi toată discuția)