d12d a scris:
@Dle avocat Lascoschi, n-am inteles ce vreti sa spuneti prin "Ancheta nu se desfasoara cum vreti dvs."!
Si se pare ca nici dvs. n-ati inteles ca tot ce vreau este sa-mi protejez copiii! Ma opresc aici, pentru mine acesta este un subiect sensibil si mi-e teama ca m-as lasa dusa de val si v-as descrie in termeni mult prea directi "cum vreau eu sa se desfasoare ancheta"...Dar va rog, pe viitor ignorati-ma daca ma mai intalniti pe acest forum, asa cum va asigur ca voi proceda si eu!
@PS, When, va multumesc pentru raspunsuri, sunt absolut de acord cu tot ce ati scris. Si ca sa actualizez povestea: dupa o noapte nedormita, l-am sunat pe politist sa-l intreb de ce e musai s-aduc copiii la sectie si mi-a spus ca procurorul a decis ca nu (mai) este necesar. :dance3:
Numai bine!
Practic este asa cum am spus.
Organul judiciar este cel in masura sa aprecieze cu privire la probatoriu.
Degeaba va suparati pe mine daca acesta este adevarul...
Eu pot si sa va mint frumos...dar nu are sens...chiar daca v-ar fi placut...si v-ar fi convenit...
Banuiesc ca adevarul va intereseaza si nu altceva...
Protejarea minorilor prin neaudierea lor nu poate fi niciodata mai puternica decat condamnarea unei persoane asupra careia planeaza o suspiciune ca a comis o infractiune.
In alti termeni, prezumtia de nevinovatie este cea mai puternica prezumtie din cate exista...in constitutie si in toate conventiile europene la care Romania este parte...