avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare cerere renuntare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare cerere renuntare succesiune

In ce conditii se poate anula o cerere de renuntare la succesiune, intocmita si depusa datorita unei erori?
Renuntarea la succesiune se face in forma autentica, respectiv in fata unui notar public!!
Fratele meu a renuntat la succesiune si totul a fost facut la notariat cu martori.Ma indoiesc ca nu ar fi nicio sansa sa recuperati bunul la care ati renuntat.La mine procedura a fost destul de ampla,nu cred ca se poate renunta asa usor la succesiune,fara legalizare,doar printr-o scrisoare.Nu sunt de specialitate,dar cel mai bine va indruma un notar sau in istanta.Succes!
A trecut termenul de acceptare? Este autentica declaratie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare succesiune? DENYL DENYL am dat o declaratie in fata notarului precum ca renunt la succesiune....deci este facuta de un notar...am trimis-o persoanei in cauza prin posta, dupa care a ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune shoniro shoniro buna ziua, mama, din motive financiare si de buna credinta a renuntat la succesiune in favoarea fratelui sau, dar cu promisiunea acestuia ca in cazul vanzarii ... (vezi toată discuția)
Anulare succesiune kl11 kl11 In ce conditii este posibil ca o taxa de succesiune sa se anuleze, in conditiile in care unul dintre cei doi (care au facut ac taxa) s-a razgandit si doreste ... (vezi toată discuția)