avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata inlocuire lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata inlocuire lift

Buna ziua, sunt presedintele asociatiei intr un bloc de locatari si in urma intrunirii sedintei de bloc anul trecut am stabilit sa inlocuim liftul si fiecare apartament sa plateasca o suma impartita pe 18 luni. sunt cativa care nu vor sa plateasca pe motiv ca a trecut 1 an de cand am promis ca punem liftul dar inca nu l-am cumparat deoarece am reusit sa schimbam niste piese la liftul vechi sa mai luam iscir pana in 2018
ce sanctiuni putem sa le aplicam? putem sa ii dam in judecata pentru aceasta neplata in conditiile in care au intretinerea la zi si sunt si alti proprietari care au restanta la intretinere dar au platit liftul?
e obligatoriu ca eu ca presedinte sa stiu exact cati locatari sunt in bloc si sa verific daca sunt trecuti toti la intretinere? sunt apartamente care s-au declarat mai putini desi locuiesc mai mult. trebuie sa semnez fiecare lista cu intretinerea sau e suficient administratorul sa o faca?
Cel mai recent răspuns: camil123 , utilizator 15:49, 19 Mai 2017
stiu legea foarte bine, ma gandeam sa le fac somatie scrisa si le tai utilitatile si dreptul de a mai circula cu liftul vechi celor care nu vor sa plateasca pentru inlocuirea lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii incasa scarii mfior mfior Buna ziua! In blocul in care locuiesc s-a hotarat la nivel de asociatie a locatarilor sa se faca reparatii (zugravit sistem de iluminare,etc.).Ce se ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei alinam83 alinam83 Buna ziua. Locuiesc la etajul 9/9 si am o problema cu hidroizolatie. Imi curge ff multa apa in casa. Am vorbit cu presedinta de bloc si cu administratorul sa ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu fondul de rulment? bibanel433 bibanel433 Buna ziua, O cunostinta de a mea are cateva asa zise nelamuriri mai mult sau mai putin legislative si mi-o cerut ajutorul.Si din moment ce nu am habar la ... (vezi toată discuția)