avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

Daca partenerul meu,mi-a vandut in urma cu cativa ani jumatate din apartamentul in care loculuim(la notar,act vanzare-cumparare)si convietuirea noastra nu mai poate fii posibila,ce obtiuni am?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CristacheM , utilizator 18:19, 22 Mai 2017
Multumesc frumos pentru raspunsuri,intr-un fel eram constienta de ele,numai ca el nu este de acord cu niciuna din variante,(ar vrea sa plec fara nimic),in schimb ma ameninta ca isi va aduce alta femeie in apartament.Are dreptul sa faca acest lucru,legal vorbind?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota parte dupa divort Marcu2014 Marcu2014 Buna ziua, Am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns. Parintii mei au divortat recent si momentan inca sunt proprietari 50%-50% pe un imobil. Nu se va ... (vezi toată discuția)
Cum se face atribuirea unui teren mostenit ? AlexGM AlexGM Avem urmatoarea speta: Doi mostenitori ( cu cote a cate 1/2 fiecare) pentru un teren cu deschiderea de 16 m si lungime de 1000m. Unul dintre ei ar dori sa-si ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren catinica catinica Detin o suprafata de teren arabil impreuna cu sora mea.Eu doresc sa-l vand,ea nu vrea.Ce posibilitate am sa vand partea mea de teren?Terenul are cadastru (vezi toată discuția)