avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre C.O.R. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre C.O.R. ...

Fiti amabili,

Legat de Codul Ocupatiilor in Romania, as avea nevoie sa stiu, intr-un ONG dupa functia de presedinte, urmatoarele doua, ierarhic, care ar putea fi : directorul executiv este mai mic in grad decat secretarul general? Ce ar fi mai potrivit intre presedinte si secretar general?

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 14:43, 23 Septembrie 2009
1. Fiti atenta la raspunsul dat de "freeelis"!
2. Secretarul generat este pe palierul superior celui pe care se afla directorul executiv.
Da, domnule Tudor...despre asta aflasem si eu...si de aceea am apelat la dvs sa ma lamuriti...Inainte era presedintele si secretarul genera. Acum s-a schimbat secretarul general..dar mai este cineva candidat si pentru director.... care ar trebui sa fie imediat dupa presedinte. Deci imi trebuie o functie intre presedinte si secretar general :)

Va multumesc !!
1. Atunci este vicepresedintele.
2. E putin pe dos treaba:
- normal este sa am functia si sa angajez pe cineva competent;
- in cazul dvs. exista omul si trebuie sa-l pun pe o functie pe care trebuie s-o introduc in organigrama.
MDA... cam asa e! E anapoda putin...

Multumesc mult pt raspuns!!
Ha ha, mai rau e ca exista si vicepresedinte #-o

deci nu stiu ce functie ar putea avea acel om ...

Alte discuții în legătură

Functia in asociatie este obligatoriu a fi aleasa in adunarea generala? ttn.marius ttn.marius Buna ziua. In cadrul unui ONG, de la infiintare, cei trei asociati parte din Comitetul Director au functiile de presedinte, vicepresedinte si secretar. De-a ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie non profit. PARVUROXANA PARVUROXANA Presedintele unei asociatii non profit se poate angaja la asociatie in functia de administrator, avand alte atributii decat cele ale Predesintelui ? (vezi toată discuția)
Administrator ong ContSters264603 ContSters264603 Presedintele unui ONG poate indeplini si functia de administrator al acestuia? (vezi toată discuția)