avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera niste sume de bani de la o persoana, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera niste sume de bani de la o persoana, legal

Buna seara,ma numesc Adrian.Doresc sa aflu daca exista solutii legale,de a recupera niste sume de bani de la fosta logodnica ,avind in vedere ca ieu ii trimeteam in tara periodic nestiind ca in timp ce ii trimeteam bani ea avea alta relatie.Mentionez ca pot face dovada cu istoricul transferurilor de bani in decursul ultimului an adica 2016.Doresc sa aflu daca intradevar se poate face ceva legal cu un avocat sa deschid un proces pt ami recupera pierderile banesti. sau sa imi fac dreptate singur in speranta ca voi mai recupera ceva.Mentionez ca cu aceea fata am format un cuplu aproape 9 ani de zile ,pina in Ianuarie acest an cind am aflat adevarul.Am nevoie va rog de un raspuns si sper sa nu rideti de mine.In August ma intorc acasa si doresc sa o chem in instanta ,daca exista o solutie si pt mine,chiar daca trimeteam cu mina acei bani avind incredere .Si daca exista solutie ,cit ar putea costa cheltuielile si un eventual proces.Va multumesc si sper sa primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: AngGeo , utilizator 11:52, 13 Octombrie 2017
Multumesc pt ajutor...dar am acum o mare dilema.Am inceput actiunea ,dar cred ca asa zisul avocat nu mairaspunde nici la mailuri si nici la telefoane. Mentionez ca mi sa trimes un contract sa il semnez dar nu stiu cit de veridic este si o factura fiscala care niciaceea nu stiu cit e de adevarata.Am trimes 1000 de roni acum 2 saptamini si nu mai stiu nimic.Saptamina trecuta mi sa spus de catre o asistenta ca sa primit ceva de la evidenta populatiei si imi trimete prlmail a doua zi,dar nimic.Apoi mia spus ca avocatul X e la un congres la Berpopoapopoateaceeaceea nu raspunde.Am verificat si aceea conventie a fosMartiMartie pe 30-31 martie 2017.nnu stiu ce sa mai cred poate fi teapa f bine bine pusa lappunct deoarece vreau sa spun la toata lumea sa nu mai pateasca ca mine si hotul sa fie prins.Va multumesc si astept raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 13 Octombrie 2017
Admin, administrator
Scuze pt scrierea precedenta.Era vb ca avocatul e la o conventie la Berlin,am verificat si aceea conventie a fost pe 30-31 martie 2017.Asistenta mia spus ca probabil de aceea nu raspunde.
Nici nu va mai raspunde. Se pare ca nu suntem singurii inselati. Desi am verificat pe site-ul avocatilor din Brasov, iar el figura pe lista lor. Si eu am facut contract cu el, am facut plata, dar mai mult nu a facut. Dosarul meu este acum suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, cum pot da in judecata pe fosta logodnica pe motiv ca ... Cofarea Cofarea Salut .cum.pot da in judecata pe fosta logodnica pe motiv ca detine masina cumparata din bani mei .precizez ca masina e pe numele ei si eu pot justifica in ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat gustiD gustiD Buna ziua As avea si eu o problema si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa recuperez niste bani Am avut o relatie cu o fata din romania ,eu sant stabilit ... (vezi toată discuția)
Escrocherie, sau nu? nu mai reușesc să dau de avocatul pe care l-am plătit ca să mă reprezinte Adrian39 Adrian39 Anul trecut prin luna Mai am scris pe acest site problema mea,incercarea de a recupera niste sume de bani de la fosta mea concubina.Mentionez nu aveam nici un ... (vezi toată discuția)