avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lipsa CNP-ului a agentului constatator în PV pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lipsa CNP-ului a agentului constatator în PV pentru amenda de circulație de la PL sec 6

Buna ziua.
Am primit o amendă de la Poliția locala pentru parcare pe teren viran considerat a fi spațiu verde de catre Primaria sect 6 conform HCL 222/2016/art. 2/alin. 2.
Pe Ghiseul.ro imi cere sa introduc ,,CNP/CUI-ul persoanei pentru care se face plata,, care nu exista în Procesul verbal.Dacă mă duc sa platesc la CEC sau la acele aparate la care poti plati și amenzi de circulatie o să pot plati fara CNP-ul agentului constatator?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:39, 9 Iunie 2017
Era vorba despre faptul ca in acel formular de plata sunt 2 rubrici,cnp-ul persoanei care face plata si cnp-ul persoanei pentru care se face plata,ori raspunsul Dvs.a fost neclar si cam in 2 peri !
Era ilogic sa platiti in baza CNP ului agentului pentru simplul motiv ca CNP ul este informatie cu caracter personal.
Poate raspunsul a fost in 2 peri, scuze , dar raspunsul era destul de clar, in fine, bine ca ati reusiti sa platiti. Probabil si formularul v-a derutat, trebuia sa fie mai explicit.
Mie trebuia sa-mi raspundeti,nu lui "romanulnevoias".
@mirceaione, considerati ca v-am raspuns iar scuzele ii erau adresate lui@romanulnevoias daca a considerat ca i-am dat raspunsul in 2 peri sau meri. Am trimis mesajul de pe telefon si eram si in trafic, fapte care m-au bulversat!;)
Exact,nu am înțeles răspunsul prea bine a lui @cyan,dar tot merită o:beer: pentru efort.Și da,formularul ma derutat.

Acum aș dori să detaliez puțin despre modul cum am luat amenda:
Înainte de a se face parcul I.Maniu-Fabricii, și după ce sa construit,a fost și a rămas un teren viran pe toată lungimea parcului care este parlel cu str.Aleea Arinii Dornei unde sau parcat mașini din blocurile din apropiere de aproape 25-30 de ani.
Acest lucru se datorează faptului ca nu există decât o singură parcare amenajată de primaria sec.6.
Conform HCL 222/2016 art.1/al.4,primăria sec.6 considera ca orice teren viran liber neamenajat(gazon,flori,etc.)devine automat spațiu verde.Acest teren care are 40-50 m lungime și o lațime de 3-3.5 m, a fost folosit încă de pe timpul lui Ceaușescu exclusiv pentru parcarea mașinilor .
Este corect să fiu amendat eu și ceilalți propietari de mașini.Putem cere anularea amenzilor în instantă și obligarea primăriei de a amenaja o parcare .

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani ridicare auto din sectorul 1 ZSPm ZSPm Ieri, 4.11.2010, mi`a fost ridicata masina de pe un \"spatiu verde\" de langa Bd. Kiseleff. Ce m`a surprins a fost faptul ca in zona nu era niciun indicator ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amenajare spatiu verde kilimanjaro kilimanjaro Langa blocul meu se afla un spatiu verde pe care se parcheaza masini.... ca peste tot in Ro. Am incercat prin tot felul de cereri la primarie sa-l amenajez ... (vezi toată discuția)