Buna ziua.
Am primit o amendă de la Poliția locala pentru parcare pe teren viran considerat a fi spațiu verde de catre Primaria sect 6 conform HCL 222/2016/art. 2/alin. 2.
Pe Ghiseul.ro imi cere sa introduc ,,CNP/CUI-ul persoanei pentru care se face plata,, care nu exista în Procesul verbal.Dacă mă duc sa platesc la CEC sau la acele aparate la care poti plati și amenzi de circulatie o să pot plati fara CNP-ul agentului constatator?
Era vorba despre faptul ca in acel formular de plata sunt 2 rubrici,cnp-ul persoanei care face plata si cnp-ul persoanei pentru care se face plata,ori raspunsul Dvs.a fost neclar si cam in 2 peri !
Era ilogic sa platiti in baza CNP ului agentului pentru simplul motiv ca CNP ul este informatie cu caracter personal.
Poate raspunsul a fost in 2 peri, scuze , dar raspunsul era destul de clar, in fine, bine ca ati reusiti sa platiti. Probabil si formularul v-a derutat, trebuia sa fie mai explicit.
@mirceaione, considerati ca v-am raspuns iar scuzele ii erau adresate lui@romanulnevoias daca a considerat ca i-am dat raspunsul in 2 peri sau meri. Am trimis mesajul de pe telefon si eram si in trafic, fapte care m-au bulversat!;)
Exact,nu am înțeles răspunsul prea bine a lui @cyan,dar tot merită o:beer: pentru efort.Și da,formularul ma derutat.
Acum aș dori să detaliez puțin despre modul cum am luat amenda:
Înainte de a se face parcul I.Maniu-Fabricii, și după ce sa construit,a fost și a rămas un teren viran pe toată lungimea parcului care este parlel cu str.Aleea Arinii Dornei unde sau parcat mașini din blocurile din apropiere de aproape 25-30 de ani.
Acest lucru se datorează faptului ca nu există decât o singură parcare amenajată de primaria sec.6.
Conform HCL 222/2016 art.1/al.4,primăria sec.6 considera ca orice teren viran liber neamenajat(gazon,flori,etc.)devine automat spațiu verde.Acest teren care are 40-50 m lungime și o lațime de 3-3.5 m, a fost folosit încă de pe timpul lui Ceaușescu exclusiv pentru parcarea mașinilor .
Este corect să fiu amendat eu și ceilalți propietari de mașini.Putem cere anularea amenzilor în instantă și obligarea primăriei de a amenaja o parcare .