in principiu? adica chiar daca ai raportul de serviciu suspendat 1 an de zile si revin inainte de 1 an de zile angajatorul te poate refuza? doamne fereste si legea ce zice? in cazul asta cum te mai apara legea ? sau nu te mia apara?
Este foarte greu de explicat .. intrucat legea nu reglementeaza decat dreptul de a reveni al salariatului/ei care a fost in CCC ... obligatia care ii incumba angajatorului de a va primi la munca deriva din dreptul pe care-l aveti ... Oricarui drept subiectiv civil ii corespunde o anumita obligatie civila: este un adevar care nu cere o demonstratie speciala. Dreptul subiectiv civil si obligatia civila constituie elementele continutului raportului juridic civil.
frumos raspuns . mersi. pacat ca nu l-am descifrat. te rog frumos mai pe intelesul meu de invatacel al abecedarului sa repeti ceea ce mi-ai spus anterior. :D
Indemnizatie
raluka28
stimulentul de intoarcere in campul muncii se mai poate accorda daca copilul a implinit anul de exemplu in 28 oct si pers indreptatita pt indemnizatie sia ... (vezi toată discuția)