Domnul a scris:
Domnule Tomescu sunt convins ca sunteti in echipa de conducere a unei societati de distributie a apei(mai precis din Pitesti).Dar nu asta e important.Asi vrea sa va rog ,daca e posibil sa-mi trimiteti o schita cu modul in care s-a facut separarea ind-viduala pe apartamente la un bloc din Pitesti cu trei scari.In schita sa se vada unde e bransamentul pe bloc,repartitorul de care vorbiti,contoarele noastre si cum s-a legat fiecare apartament la repartitor.Noua la Medias ni s-a propus ceva dar mult mai scump.Astept raspuns.Cu respect Rotaru M
Nu am lucrat si nu lucrez in domeniul pe care dvs. il banuiti, dar asta nu este important.
Legat de problema de care sunteti interesat cu parere de rau va spun ca nu pot sa va dau schita cu bransamentele individuale pentru un bloc de locuinte pentru ca nu dispun de nici un proiect in acest sens. As putea sa va dau o schita cu bransamentele individuale pe o scara a blocului dar pentru asta ar trebui sa stiu cum sa va trimit acea schita.
Oricum, mie mi se pare foarte simplu si este usor de inteles:
-blocul in care locuiesc are 4 scari, fiecare scara a fost data in folosinta cu contoare individuale (la nivel de scara) de apa rece si calda
-la executarea bransamentelor individuale de apa rece pentru fiecareb locatar se scoate din circuit vechiul contor si se monteaza un "distribuitor" modular. Un modul deserveste 2 apartamente, deci are doua iesiri (gauri filetate) in care se monteaza apometrele celor doua apartamente, urmind ca de la apometru pina in apartament sa se monteze o teava de transport a apei.
-pentru apa calda sunt aceeasi pasi