ionica1980
In nemernicia mea intreb simplu: daca dvs. ati fi aleasa presedinte a asociatiei din care faceti parte cum ati proceda?
Daca ne tot fluturati acel articol 14 ce putem intelege? Ca niciodata, dar absolut niciodata nu vom putea dovedi ca toti membrii asociatiei au fost convocati.
Acum sa ne spuneti daca ce spuneti mai jos este adevarat, adica
convocarii =
anuntarii.
Aproape sigur șefii Asociației dvs. nu pot aduce dovada convocării (anunțării) tuturor proprietarilor,
Si stiti de ce va intreb? Pen'ca la fiecare intrare intr-o scara de bloc eu lipesc pe interior, dar sa se vada din exterior (adica "sare" direct in ochii celor care intra in scara) si vroiam sa stiu daca procedam bine.
Apoi, nu stiu daca toti proprietarii intra in scara cat timp convocatorul este afisat. Motive sunt multe:
- omu' este plecat in concediu si nu cred ca daca ar sti data si ora desfasurarii AG, ar veni la lucrari, in schimb daca il doare, poate sa delege pe cineva sa-l reprezinte;
- sunt foarte multi proprietari care au mai multe proprietati, pe unele le inchiriaza, nu delega pe nimeni, dar nici capul nu-l doare de asociatie;
- multi proprietari sunt plecati in lumea larga - ce sa fac,cum sa fac sa-i anunt ca peste 10 zile sa vina la lucrarile AG da? Vine omul, da vreun raspuns? M-as mira!
- dar cei care citesc cu voiosie anuntul /convocatorul si nu se prezinta, ce facem? intocmim tabelul si trecem cu o sticla cu vin si ii punem sa semneze, da ? si tot nu vin la AG, dar cu semnatura dovedim ca l-am convocat/anuntat?
Noi ne batem capul ca toti membrii as. prop.sa fie convocati/anuntati - dar ce se intampla la nivel macro, cand parlamentari bine platiti chiulesc cu nonsalanta de la lucrarile parlamentului sau pur si simplu trag la aghioase in scaune?
Eu as vrea o discutie sincera, sa ne invatati cam cum ati proceda dvs. in conditiile celor aratate chiar de catre dvs- deh, stim si noi, ca asa spune Legea, precum si a celor cateva ipostaze aratate de mine:
Dovezi ale convocării și reconvocării le constituie afișul de la Avizier
ȘI Tabelul Nominal Convocator cu semnături. (Idem, art. 24, alin.2 și 3).