Buna ziua,
Am achizitionat un apartament prin Prima Casa cu contract semnat pe 12.06.2017 unde am prevazut ca vanzatoarea poate sa mai stea pana la maxim 12.07.2017 si ca se obliga sa plateasca toate datoriile (intretinere, curent electric) pana la momentul eliberarii. Pana la data semnarii contractului am primit o chitanta de la intretinere si o factura de la Enel insa au lasat datorii pe ultima luna in care au mai stat in apartament (chiar doua la intretinere pentru ca nu se listase luna mai inca)
Ce se poate face? Pot plati eu datoria si apoi sa recuperez banii prin executare silita sau trebuie sa o dau in judecata?
Ma intereseaza care este calea legala pentru a recupera banii sau pentru a o obliga sa plateasca.
Va multumesc!
Nu se justifica efortul in instanta si stressul pentru 240 lei
Daca staruiti in interesul de a actiona in instanta,promovati actiune impotriva vanzatorului
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stimate Radut, din cauza unor conceptii gresite ca ale dvs merg lucrurile atat de prost in Romania unde se pare ca dvs favorizati furtul si actele de inselatorie decat corectitudinea. De parca eu i-am facut dansei un rau sa platesc pentru asta.Asa va doresc si eu sa fiti inselati, poate cu o suma mult mai mare decat 240 lei daca pentru nivelul dvs este prea putin