avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii intretinere fosta proprietara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii intretinere fosta proprietara

Buna ziua,
Am achizitionat un apartament prin Prima Casa cu contract semnat pe 12.06.2017 unde am prevazut ca vanzatoarea poate sa mai stea pana la maxim 12.07.2017 si ca se obliga sa plateasca toate datoriile (intretinere, curent electric) pana la momentul eliberarii. Pana la data semnarii contractului am primit o chitanta de la intretinere si o factura de la Enel insa au lasat datorii pe ultima luna in care au mai stat in apartament (chiar doua la intretinere pentru ca nu se listase luna mai inca)
Ce se poate face? Pot plati eu datoria si apoi sa recuperez banii prin executare silita sau trebuie sa o dau in judecata?
Ma intereseaza care este calea legala pentru a recupera banii sau pentru a o obliga sa plateasca.
Va multumesc!
Fondul de rulment l-a luat.
Intentionez sa platesc intretinerea insa doresc sa o dau in judecata.
Imi puteti spune care ar fi pasii va rog?
@lavinia 2016

Nu se justifica efortul in instanta si stressul pentru 240 lei
Daca staruiti in interesul de a actiona in instanta,promovati actiune impotriva vanzatorului
Daca vrei s-o dai in judecata pentru 240 de lei...iti doresc sa pierzi, si sa mai achiti cheltuieli de judecata cel putin la fel de mari!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stimate Radut, din cauza unor conceptii gresite ca ale dvs merg lucrurile atat de prost in Romania unde se pare ca dvs favorizati furtul si actele de inselatorie decat corectitudinea. De parca eu i-am facut dansei un rau sa platesc pentru asta.Asa va doresc si eu sa fiti inselati, poate cu o suma mult mai mare decat 240 lei daca pentru nivelul dvs este prea putin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Am cumparat un apartament in luna martie si pe 01.03.2018 am semnat actele. Vanzatorul a adus adeverinta de la asociatia de locatari emisa in ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul apartamentului nu vrea sa plateasca restantele..ce sa fac? dianaadam dianaadam buna,am cumparat o garsoniera in 2 feb 2010 e contractul.Vanzatorul a adus de la admnistrator o adeverinta ca e platit pana in momentul lunii calculate si ca ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere ale fostului proprietar mireille_ngu mireille_ngu Am cumparat acum aproape 2 ani un apartament in care inca nu ne-am mutat. In contractul de vz-cump se stipuleaza un termen de 2 luni de la data incheierii ... (vezi toată discuția)