Buna ziua .
Sunt tatăl unei fetițe de 4 anișori . Aceasta imi poarta numele . Plătesc pensie alimentară regulat de aproximativ 2 ani . Iar de curând s.a terminat si dosarul pentru programul de vizita . Am primit comunicarea cu hotărârea. Dar nu este definitivă... maine ar trebui să iau fata in domiciliul meu pentru 15 zile . Intrebarea mea este : se aplica legea in contextul in care ma aflu .. fara sentinta definitiva ? Multumesc anticipat ... imi doresc atat de mult sa imi pot lua copilul acasă
Martonze, banul e ban! Daca nu s-au schimbat regulile in ultimele 5 minute, pe lumea asta, cand dai un ban...astepti ceva...ptr banul ala. Cand paltesti o pensie, nu te astepti ca odrasla sa creasca cu curul la tine....pe motiv ca nu ai empatizat cu mama, cu bunica si cu...proasta satului.
Iar daca mama acesteia nu ma vrea sa iasa sau sa o scoată afara pt a respecta acea hotărâre a judecătoriei.. eu ce as putea face ? Sun la poliție? Aceștia din urmă ce ar trebui să facă conform legii ? .... m.am documentat dar la 3 refuzuri ale mamei de a ma lasa sa imi vizitez copilul pot deschide un nou dosar iar mama de fiecare data cand eu voi chema poliția aceștia ar trebui să îi dea acesteia o amendă si mie sa.mi inmaneze o adeverință de intervenție pt a ma putea justifica cu această intr.un alt proces ...... va rog frumos am nevoie de un avocat pt ă.mi spune ce si cum sa fac .... multumesc anticipat..... multumesc tuturor pentru ajutorul pana in acest moment
asaofi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
am inteles. dar...nu e cazul. e doar o parere a unora...nesustinuta de vreo lege, asa cum sunt acestea modificate in 2011, 2013 si 2014. asta cu printati de aici si dati-i politistului sa citeasca...ma face inca sa zambesc!