avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... avarierea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

avarierea masinii

am si o problema,am lovit o turma de capre intr-o noapte si mi-am avariat masina,politia a gasit vinovat proprietarul,nu am casco deci trebuie sa mi se repare masina insa proprietarul refuza,pot sa depun o plangere?cum procedez?cum trebuie sa arate?
Cel mai recent răspuns: flav88 , utilizator 20:57, 2 Noiembrie 2009
aaa si in cazul meu,adica primul?:D cred ca v-am inebunit dar... multumesc anticipat
@flav88,
daca va referiti la durata unui proces,acesta este conditionat si dependent de N factori ,de la abilitati aparator,probe solicitate in instanta,eventuale exceptii,ceva vacante judecatoresti sau proteste,concret ar fi neprofesionist a avansa o durata certa .
Stiti dvs pleci de acasa dar nu sti daca te mai intorci si cand.
ynocentta a scris:

In situatia detaliat prezentata de catre dvs,apreciez ca intrebarea esentiala este nu durata procesului ci rezultatul final al acestuia.
In conditiile in care instanta,in baza probelor,va dispune o hotarare favorabila dvs ,care ramasa definitiva si executorie va fi pusa in executare silita in sarcina carutasului ,care singura precizati ca nu are venit ,si mai are in debit si amenzi vechi de peste 100 milioane vechi,rezulta clar imposibilitatea executarii acestuia
.In circumstantele precizate de catre dvs,cu tot respectul,inteleg interesul dvs ,dar apreciez ca nu exista posibilitatea de recuperare a prejudiciului,chiar in situatia existentei de hotarare judecatareasca in favoarea dvs.
Practica demonstreaza foarte multe situatii similare cazului cu care va confruntati dvs.
Pentru linistea dv s,inaintea demararii formalitatilor catre instanta,este de preferat sa contactati avocat,care in urma analizarii documeneleor si situatiei in ansamblu sa va comunice variantele in favoarea dvs.
In conditiile in care politia va atentionat asupra inexistentei posibilitatilor materiale,
nu se justifica consumul financiar,nervos aferent sustinerii unui proces ,care in final nu conduc la solutionarea interesului dvs.
Dvs sunteti suverana si dispuneti
Succes
multumesc pentru consiliere, se pare ca tot eu am ramas in paguba:(
@mrt
in eventualitatea in care detineti informatia conform careia obiectul muncii ,recte calul +caruta sunt este proprietatea exclusiva a carutasului,puteti incerca executarea acestuia ,.
Macar ca si satisfactie ca retinerea atelajului , acorda mai multa siguranta si securitate participantilor in trafic.
am ajuns intr un final la o intelegere cu o ruda de a carutasului privind achitarea reparatiei. multumesc celor care mi au acordat atentie.=D>

Alte discuții în legătură

Carutas vinovat de producerea accidentului alex79u alex79u Buna ziua , in luna lulie pe 25 am avut un eveniment rutier neplacut , mai exact am intrat cu masina intr-o caruta care circula neregulamentar ( intrase pe ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ionut_v ionut_v Am primit si eu o citatie care "suna" cam asa eu din... este chemat in aceasta instanta,camera1 complet civil in ziua de.... in calitate de intervenient, in ... (vezi toată discuția)
Coliziune cu o caruta care a fugit de la locul incidentului ContSters145374 ContSters145374 In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de ... (vezi toată discuția)