avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neefectuat

Bună ziua, am următoarea problemă:de trei săptămâni nu m-am prezentat la muncă, deci nu am scris nici demisia,nici nu am predat echipamentul de protecție (halat, bocanci, etc). Întrebarea mea este dacă există un timp limită pentru a preda acest echipament sau pot primi replica "l-ai adus prea târziu, deci nu-ți dau banii pe concediul neefectuat". Menționez că nu sunt în oraș, momentan.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 18 Iulie 2017
Legislatia nu prevede un astfel de termen... insa in practica intalnita , la incetarea c.i.m. acesta trebuia predat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipament de lucru Laitin Laitin Bună ziua, aș dori să aflu dacă (în cazul încetării contractului de munca) este legal să nu mi se plătească zilele de concediu neefectuate până nu ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu dragonu89 dragonu89 Buna ziua,iata ca ne regasim din nou pe forum,probabil sunt un mare ghinionist. Am fost concediat,anul 2014 in curs nu am executat decat 2 zile din concediu ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim Lazear Lazear Un salariat nu s-a mai prezentat la lucru din 3.10.2018, a fost sunat,întrebat,a motivat spunând că este in concediu medical. I s-a cerut să aducă sau să ... (vezi toată discuția)