mama a murit am ramas eu un frate si tata sucesiunea dupa decesul mamei nu am facuto, tata poate sa vinda casa sau pamintu care il are si din partea mamei fara semnatura noastra.multumesc
In aces caz , trebuie stabilita cota-parte din dreptul de proprietate , iar succesiunea trebuie dezbatuta.
Ulterior , se va proceda la iesirea din indiviziune.Cota parte individualizata poate forma obiectul unor acte translative de proprietate.
Numai daca exista acordul tuturor coindivizari , bunurile succesorale pot fi instrainate(spre exemplu, bunurile ce provin din succesiunea deschisa prin moarte pot constitui obiectul unor acte de vanzare cumparere sau donatie .)Instrainarea unei succesiuni nedeschise e sanctionata cu nulitatea absoluta.
Succes.;)
Succesiune
naeprioroc
Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat).
Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)
Succesiune
mary50
Buna ziua,tata a decedat la inceputul anului acesta,ar trebui sa facem succesiunea,suntem doar eu si mama.Mama sustine sa nu o faccem pentru a nu cheltui ... (vezi toată discuția)