avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care e procedura de urmat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care e procedura de urmat?

Buna ziua
Ce procedura trebuie sa urmez in speta urmatoare: verisoara mea beneficiaza de un contract de donatie al mamei sale care cuprinde si partea ce mi se cuvine mie din masa succesorala? Am aflat de contract dupa ce am depus la instanta cerere pt succesiune si iesire din indiviziune, nu am numar de dosar pana in prezent iar avocatul este plecat in concediu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 22:19, 21 Iulie 2017
Mama mea si sora ei (matusa) nu au dezbatut succesiunea dupa mama lor (bunica mea), or, din partea mamei, mie imi revenea 1/4 din masa succesorala. Nu stiu ce act de proprietate sa fi avut, doar sa fi declarat in fals ca nu mai sunt alti mostenitori. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2017
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta. mama mea a mostenit pe verioasa ... Alexandrustephanescu Alexandrustephanescu Buna ziua, am urmatoarea speta. Mama mea a mostenit pe verioasa sa primara in calitate de unic mostenitor legal (eu fiind mostenitor testamentar ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea bunicii. far3ll far3ll Buna ziua. Am frunzarit forumul, nu mai vroiam sa poluez cu inca o intrebare de genul, dar nu am gasit o situatie asemanatoare cu a mea. Este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Se pot vinde drepturile succesorale fără succesiune? GEKO17 GEKO17 Buna ziua! Doresc sa va prezint urmatoarea situatie, cu rugamintea de a ma lamuri cu privire la o speță destul de delicata: mama mea impreuna cu unchiul si ... (vezi toată discuția)