kantorm a scris:
Neavând încredere în cei de la Asociație, din cauza mizeriilor pe care le-au făcut, am apelat la acest instalator. Nu, nu am nici o restanță, dar nu vreau să mă debranșez.
Ar fi bine să dați ceva detalii despre acele „mizerii” pe care vi le-au făcut cei din conducerea Asociației, să vedem motivul pentru care acei șefi nu vă respectă, știind că dvs., proprietarii, sunteți cei care-i plătiți cu salarii destul de mari și ar trebui să vă respecte drepturile fără condiții impuse, mai ales că
dvs. aveți nevoie de apă caldă, nu au voie să vă priveze de această Utilitate.
În loc să vă dea ei în judecată, așa cum vă amenință, ați putea să-i dați dvs. în judecată pentru că vă interzic accesul la folosirea unui serviciu public !
Citez din Legea 325/2006: Art. 29. − Dreptul de acces nediscriminatoriu şi de utilizare a serviciului este garantat tuturor utilizatorilor, în condiții contractuale şi cu respectarea prevederilor regulamentului serviciului şi a programelor de reabilitare, extindere şi modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare.
* Legea 51/2006 - Legea serviciilor comunitare de utilități publice: Art. 41. (2) Utilizatorii au, în principal, următoarele drepturi: a) să utilizeze, liber și nediscriminatoriu, serviciile de utilități publice, în condițiile contractului de furnizare/prestare ...