Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca asta ar fi o problema. Pe acelasi loc de parcare a depus cerere un alt vecin cu care eu am mai avut neplaceri in momentul in care m-am mutat in bloc acum 3 ani. El are masina inmatriculata pe aceasta adresa dar nu mai sta in bloc de la inceputul anului. Presedintele de bloc stie acest lucru dar nu vrea sa anunte la Primaria sectorului 4. In schimb mi-a cerut mie negatie de la adresa firmei cum ca nu am parcare alocata la acea adresa. Este legal acest lucru? Eu nu pot influenta cu nimic procesul? Cum se decide cine primeste locul?
Este, intr-adevar, o practica care nu are de-a face cu calitatea de presedinte sau administrator. Probabil ca au in minte ca "parcarea e a blocului" si atunci inteleg sa organizeze si aceasta evidenta, iar locatarii zic "bogdaproste" ca nu-si mai pierd ei timp pe la ADP.
In cazul Dv. mai aveti o posibilitate, as zice, neortodoxa. Sa faceti scandal sau sa vorbiti cu o functionara de-acolo si sa va intelegeti personal cu ea. Daca e binevoitoare, cu o mica atentie poate va rezolvati problema....
Chiar nu am ce sa va mai zic decat ....succes!!!
Intrebare: Este vorba de prelungire de abonament sau dobandire de abonament?
Faza cu "parchez acolo de 3 ani" nu tine pentru ca parcarea nu e mostenire de familie si nu se vinde(ca sa existe titlu de proprietate) ci se inchiriaza! :)
Elga ,
in noile amendamente l;a L 230/2007 nu ar trebui stipulate noi si noi si inca multe alte drepturi presedintilor?.
Am omis eu,sau presedintii sunt cetateni egali in drepturi cu aceia care i-au mandatat sa le reprezinte interesele ?
Urmaresc cu atentie acest topic si nu ma mai minunez de cata importanta isi mai acorda respectivul presedinte.Este foarte adevarat aspectul referitor la penuria locurilor de parcare,dar asta este tragica realitate
Si pe sosele este aceiasi situatie,iar soselele ,unele sunt facute de catre nemti in razboi,.si arata mult mai bine ca acelea in care se tot infuzeza milioane de euro
Ca sa revin la topic este tragic ,dar adevarat ca la nivelul condominiilor ,unele nici nu sunt prevazute cu parcari,in altele sunt insuficiente.
Regula generala valabila este cel care are domiciliul stabil si documentele autoturismului la adresa in cauza,daca evidentiaza spatiu parcare liber sau are posibilitatea sa amenajeze ,ADP il concesioneaza.
Exista dispute in conditiile in care X accepta sa parcheze autoturismul pe spatiul verde,il amenajeaza, face solicitarea de atribuire loc parcare la ADP,dar se opune in situatia in care un vecin solicita marirea parcarii cu diminuarea spatiului verde.
Au aparut investitori imobiliari ,care pentru a mai ridica o constructie care urmeaza sa se amortizeze pana cand vor fi achizitionate spatiile de locuit,preiau spatii verzi,spatii de joaca pentru copii,parcari .
Toate acestea sunt vicisitudini ale traiului in comun
Este vorba despre dobandire de abonament. Stiu si eu ca locul nu se mosteneste,spre deosebire de acelasi vecin al meu care m-a primit f calduros(cauciucuri desumflate,oglinda sparta) pe motivul ca acolo isi parca masina tatal lui cu 1-2 ani in urma si "e legea firii" ca trebuie sa parcheze el acolo,pentru ca tocmai isi cumparase masina.
Nu mi se pare ca mi se cuvine locul respectiv,daca asta vreti sa insinuati,ma deranjeaza insa dorinta unui om care nu mai vine de luni de zile in acest bloc de a obtine loc de parcare la aceasta adresa! Si ma mai deranjeaza modul in care actioneaza presedintele,de parca lui ii apartine parcarea blocului!
Loc parcare adp
Roxanne30
Buna ziua,
La finalul anului 2014 am depus o cerere pentru loc de parcare la Adp sector 2. Exista cereri depuse anterior cererii mele, a mea fiind ... (vezi toată discuția)