avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata poate avea efecte ascunse?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata poate avea efecte ascunse?

Concediul fara plata poate avea efecte ascunse?

Daca o persoana isi va lua concediu fara plata timp de 3 luni de zile isi va pierde din drepturi la intoarcere? In prezent cumuleaza salarii din doua institutii bugetare si i s-a sugerat de la al doilea loc de munca sa ceara (in contextul insuficientei fondurilor de salarii) concediu fara plata pentru trei luni de zile. Intelege situatia si ar fi de acord sa isi ia concediu fara plata daca nu exista efecte ascunse.
Cel mai recent răspuns: MASHASV , utilizator 00:45, 29 Septembrie 2009
:offtopic:
Multumesc pentru lamurire, dar nu cunosc domeniul public deci nu am vrut sa sustin ceva ce nu stiu sigur. Plus ca sunt atatea reglementari in acest sector incat nu am riscat sa "bag mana in foc", desi, invocand logica, ar fi trebuit :D Dar nu o voi aplica prea des, este prea mult loc de interpretari in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii Towelie Towelie Buna ziua, M-ar interesa in ce conditii se acorda salariile compensatorii la o societate comerciala privata, avand in vedere ca se face o restructurare ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile daca esti concediat adelina76 adelina76 Buna ziua, sunt angajata unei firme de 6 ani si 7 luni insa zilele trecute mi s-a pus in vedere ca din luna decembrie voi fi concediata.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Restructurarea radu andreea radu andreea Am si eu o problema :( sunt angajata pe postul de agent vanzari la o firma de materiale de constructii de o luna, si am fost anuntata ca se fac restructurari ... (vezi toată discuția)