avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Telekom

Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca el merge in continuare,desi aam trecut la orange.Sotul a depus si o cerere scrisa la ei ,dar degeaba.Sfatuiti-ma ce pot face cu acest contract prelungit abuziv.Intre timp facturile au ajuns la 650ron. Multumesc anticipat!
buna ziua !! eu mai am cam 8 luni din contractul cu Telekom si ai dori sa renunti la el !! cand am sunat la relati cu clienti m-iau cerut o taxa de 500 de lei plus taxa de reziliere, inca nu am beneficiat de lunile gratuite la abonament!! din cauza ca ele sunt ultimile 6 luni din durata abonameltului care este pe 2 ani! ce trebuie sa fac in aceste caz?? multumesc anticipat
mai asteptati 2 luni (sa intrati pe cele 6 luni gratuite) si cereti rezilierea dupa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Probleme reziliere contract telekom danmarianpopescu danmarianpopescu In data de 22.10.2014 am facut cerere intr-un magazin Germanos de rezilere contract, cerere inregistrata si stampilata de ambele parti . Mentionez ca perioada ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)