avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dreptul sa imi iau copiii si sa plec?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dreptul sa imi iau copiii si sa plec?

Bună ziua, am dreptul sa ma angajez si sa nu mai locuiesc cu soțul daca avem doi copii?Nu il mai suport nici pe el nici pe maicasa.Poate sa îmi facă rău,exista lege ?Legea cu cine tine ,cu mine sau cu el.Care sunt dezavantajele? Copiii au deocamdată tot ce le trebuie. Daca plec lucrurile se vor schimba si nu stiu daca in rău sau in mai bine.Ce sa fac sa nu incalc legea ?Nu mai vreau sa il vad .
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2017
ContSters412228, utilizator
dacă plecaţi fără copii, rămâneţi fără ei.
Puteţi locui şi în chirie sau la rude, nu contează, doar să aveţi o reşedinţă.Cea mai mare prostie este să plecaţi fără copii.
Jignirea nu e infracţiune.Ce înţelegeţi prin "abuz de persoană" ?
Liniştiţi-vă şi încercaţi o înţelegere amiabilă.În situaţia actuală descrisă de dvs., sunteţi victimă sigură, nici o lege nu vă ajută.
Nu îmi da voie sa ma angajez, ma obligă sa lucrez la firma lui ' pe motiv ca nu iau salariu mare daca plec la servici. Urla tipă prin casa tranteste nu ii convine nimic.
Pe mama si pe tata ia agresat mama lui (soacramea )acum 5 ani pe motivul ca au venit sa ma învețe cum sa o otravesc pe ea.
Ce e aia nu-mi da voie? Aveti pistolul in tampla? Ati facut 2 copii, asumati-va obligatiile ce va revin. Va cautati un loc de munca si plecati luandu-va copiii. Copiii nu sunt un bagaj care uneori e prea greu de carat, asa ca il las la fam Popescu pana vinerea viitoare sau pana la salariu. Daca viata a devenit insuportabila ptr dvs, oare cum o fi ptr copii? Sau plecati,lasati copiii in grija tatalui, ca si el e parinte, dar numai faceti altii, caci copiii au nevoie de mame care sa se gandeasca la ei mai mult decat la ele insele.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2017
proastasatului, utilizator
Si tații nu trebuie sa se gândească si ei la copii si la nevastă. ?Cate sacrificii face o mamă si unde este răsplata. .Sunt unele mame care sunt si bătute.Ajung la o vârstă si nu mai pot face alți copii dar datorită greutăților si influențelor din partea celor apropiați li se deschid noi vise si idei pt ca toată lumea are dreptul la o viata mai buna. Nu sunt toate mamele la fel cum nici o picătură de apa nu seamănă cu cealaltă.

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal impreuna cu minorii, fara consimtamantul tatalui Augusta2010 Augusta2010 Cum poate proceda un tata daca sotia si mama copiilor lui pleaca de acasa luand si cei doi copii minori, fara stirea si consimtamantul lui? Catre ce institutie ... (vezi toată discuția)
Separarea in vederea divortului aqwszx aqwszx Buna seara, Speta: Familie cu 2 copii. Mama vrea sa divorteze. Tatal nu e de acord. Mama a depus actele pentru divort si vrea sa paraseasca domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters139145 ContSters139145 Va rog sa-mi spuneti cum pot parasi domiciliul conjugal in situatia in care sunt casatorita, am 2 copii, de 8, respectiv 13 ani si doresc sa nu mai ... (vezi toată discuția)