avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie de întreținere

Pot cere instantei recalcularea (mărirea) pensiei de întreținere pentru copilul meu(are 15ani și este elev) dacă nu cunosc locul de muncă al fostei soții? Daca da cererea în numele cui de face? A mea sau a fiului? Menționez că la data pronunțării hotărârii de divorț fosta soție nu avea loc de muncă și după câte am aflat nu are nici acum(nu sunt sigur) iar calculul s-a făcut conform salariului minim pe economie (anul2009) Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cornel selaru , utilizator 19:42, 29 Iulie 2017
Domnule sau doamna (ca vad ca treceti succesiv prin ambele sexe), ca sa va luati acea pensie stabilita pe hartie de catre instanta, indiferent ca va adresati unui executor judecatoresc sau politiei/parchetului, TREBUIE ca persoana obligata la intretinere SA FIE SOLVABILA!
Pentru doamna sau domnul de mai sus (asaofi)prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă și irevocabilă s-a stabilit o pensie in valoare de 120 lei lunar indiferent daca se realizează sau nu venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie minor adalyfe adalyfe buna-ziua. am un copil de 7 ani. tatal copilului a terminat somajul luna trecuta,cand mi-a trims o suma infima de 32lei! desi a fost obligat sa plateasca 1/4 ... (vezi toată discuția)
Dosar recalculare pensie alimentara insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa contina dosarul pe care sa-l depun la judecatorie pentru recalcularea pensiei alimentare. divortul de ... (vezi toată discuția)
Care este instanta competenta sa judece solicitarea de recalculare a pensiei alimentara mariela_ag mariela_ag Buna ziua! Ma gasesc in urmatoarea situatie: In martie 2007 s-a emis hotararea judecatoreasca (ramasa definitiva si irevocabila) prin care fostul sot este ... (vezi toată discuția)